Discutii libere/forum

Subject: fiat ritmo.

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Subject: fiat ritmo.

Mesajde O'neill » 24 Mar 2007, 23:55

Seara buna la toata lumea!

Am si eu o problema mai speciala si am nevoie de ajutorul vostru.
Sper sa ma ajutati chiar daca ceea ce vreau e mai putin ... aaaa ... "ortodox" :lol: fata de acest forum, dar tinand cont ca e topicul discutiilor libere... mi-am permis sa postez aici!

Tata-meu are un FIAT RITMO, serie II, an de fabricatie 1983, motor diesel cu 1.714 cmc, 5 usi, pe care l-a cumparat de la o cunostinta din Bucuresti, masinutza care se afla in stare de functionare dar intr-o stare destul de deplorabila (ca sa nu zic proasta) din punct de vedere al caroseriei cat si al partii mecanice.

M-ar interesa sa cumpar inca una bucata Fiat Ritmo an fabr. intre '82-'85(max), mai bun ca al meu macar din punct de vedere al caroseriei la un pret rezonabil (tinand cont de faptul ca pe asta care-l am acu am dat 2.900 RON). Nu tin musai sa aiba motor, dar daca are ... nu-i bai! Pe mine caroseria ma intereseaza!

Asadar, daca puteti (si doriti bineinteles) sa imi mai dati o mana de ajutor, va rog sa o faceti. Poate stiti sau ati vazut prin zona de resedinta a domniilor voastre, sau in lungile calatorii facute ( FARA INCIDENTE !!! ) in tara romaneasca vreun astfel de specimen de ritmo... Face cinste batrinu meu... :lol: !!!
Deci daca va iese in cale un exemplar... dat si voi un semn, o adresa, un nr. de telefon pe PM, o poza daca se poate ii super...

Tin sa va spun ca am rasfoit si forumul Fiat dar ... m-am lasat pagubas.

Cu respect,

Catalin

Cam asa arata al meu... ca si model desigur!! :lol: :lol: :lol:
Fişiere ataşate
062.jpg
(30.83 KiB) Descărcat de 263 ori
O'neill
1nsane Member

VIN: BECIULDOMNESCROSU

Mesajde ff-ghia-136 » 25 Mar 2007, 00:26

Daca vad ceva te anunt.
FF.2.GHIA.2.0 TDCI 136.CP SEDAN.ARGINTIU
ff-ghia-136
Warned

Mesajde adispan » 25 Mar 2007, 08:50

me2
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde bil » 25 Mar 2007, 11:38

nu vreau sa te descurajez...dar Ritmo a avut o tablaraie foarte proasta....slabe sanse sa gasesti unul fara probleme la caroserie
Ford Sierra
bil
1nsane Member

Mesajde Huffy » 29 Mar 2007, 11:49

Poate doar sa geseti ceva intrat de curand in tara...care mai sunt pe la noi sunt cam terminate.
PS. Am avut si eu unul...consuma putin, dar il reparam destul de des...ce-i drept era si batran (1980)
Huffy

Maşina: Ford

Mesajde alecsutzu » 29 Mar 2007, 14:13

OFFTOPIC:
:) pai daca gasesti unul in stare mai buna decat al tau...ce rost are sa iei caroseria de pe ala si sa o pui pe al tau....daca din start ala e mai bun.... :)

Daca vad sau aud ceva te anunt...
http://www.casa-galbena.com

Cazare la cele mai mici preturi....
alecsutzu
Proud Fiesta Owner

Maşina: Fiesta 1.6TDCi 90CP

Mesajde O'neill » 29 Mar 2007, 21:28

Merci baietii! Asa e, cam proaste in tabla... persoana de la care a luat-o a avut o baterie mare ( 90 Ah sau mai mult, nu stiu exact ) in orice caz foarte grea si a rupt pur si simplu semiaripa in jurul supotrului de la telescop!!! Mai e si pe sub ea rugina multa...
Da, daca as gasii una mai buna n-as mai schimba caroseria, asta e clar. La asta am acte, am numere am tot ce-mi trebuie.
Eu am gasit si in Valcea 2 bucati, dar una a fost taxi iar a doua ... e mai buna a mea!

P.S. Huffy, spune-mi te rog daca exista vre-o posibilitate de a regla unghiul de inclinatie a rotilor spate pe verticala. Sau care e motivul de stau inclinate catre exterior. Toceste gumele pe spate pe partea din interior intr-o veselie!!

Noapte buna!!

Cu respect,

Catalin
O'neill
1nsane Member

Mesajde Huffy » 29 Mar 2007, 23:23

Are suspensie independenta pe spate si un arc lamelar intre cele doua bascule (stanga-dreapta)...daca se uzeaza bucsile de la bascule si se mai inmoaie si arcul, se cracaneaza, deci verifica intai bucsile si pe urma mai vezi. Sincer nu-mi mai amintesc daca se regleaza dar o sa caut manualul de reparatii, cred ca-l mai am, si-ti spun...
Daca se cracaneaza si rotile din fata e din oalele de la amortizoare si din lonjeroane, la modelul cu facelift ca al tau cred ca au mai intarit lonjeroanele dar la ala al meu erau din branza facute...
Huffy

Maşina: Ford

Mesajde alecsutzu » 30 Mar 2007, 07:40

$1 scrie:$2Eu am gasit si in Valcea 2 bucati, dar una a fost taxi iar a doua ... e mai buna a mea!

:) :) :) :) adik aia care a fost taxi nu e buna??? :) :) :) :)
http://www.casa-galbena.com

Cazare la cele mai mici preturi....
alecsutzu
Proud Fiesta Owner

Maşina: Fiesta 1.6TDCi 90CP

Mesajde O'neill » 30 Mar 2007, 21:19

Pai... ba da, a fost buna la vremea ei, da' de vre-o 2 anisori a iesit la pensie! :lol: :lol: ! Si acum e parcata in spatele blocului proprietarului si crede-ma... e mai buna a mea. Am vorbit cu sotia acestuia si de asta stiu. Daca mai era buna nu o scotea "proprietarul" la pensie. Faza e ca era urmatorul tip de Ritmo ca si model ( de caroserie ), cel cu 4 faruri si mai avea si motor 1,8l sau 1,9l TD - nu stiu exact. Asa ca ... mai caut. Poate am noroc!

Week-end placut in continuare la toata lumea si sa auzim numai de bine!!

Cu respect,

Catalin
O'neill
1nsane Member

Fiat Ritmo

Mesajde ovidiu35 » 20 Mai 2007, 14:12

Stiu in Sibiu unul modelul asta,culoare rosie,4 usi...si e si Abarth...(cunoscatorii stiu ce vreau sa spun).Zace de vreo 6 ani intr-o curte,ca proprietarul avea unul inmatriculat,dar modelul mai nou,si nu a putut face omologarea.Daca te mai intereseaza,da un mesaj sa iti dau coordonatele.
1. Ford Focus Turnier 1.8 TDDI 75 PS
2. Nissan Navarro Pick-up ( de vanzare )
3. Mercedes G-Class 300 GD
ovidiu35
Incepator

Maşina: Ford Focus Turnier 12/2001 1,8 TDDI

Înapoi la Discutii libere/forum