Discutii libere/forum

Reparatie pe RCA-ul ARDAF. UNDE?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Reparatie pe RCA-ul ARDAF. UNDE?

Mesajde mihaisradu » 16 Mar 2010, 12:10

Salutare,

Am si eu de reparat masina in urma unui accident cu o persoana asigurata la ARDAF. Am facut toate demersurile si constatarile necesare si sunt pus in situatia sa-mi aleg service-ul FORD in care sa execut reparatia.

Am de ales intre:

Autoklass Chitila , Colina Motors Baneasa, Ford CSD Pipera.

Avariile masinii sunt bara spate si aripa spate de reparat si revopsit, usa stanga spate si maner usa de revopsit, carenaj roata stanga spate de inlocuit.

Unde ma indrumati sa merg, pana acum cand am mai avut incidente am rezolvat totul prin BDT pentru ca stiam pe cineva acolo. O alta reparatie am avut-o pe RCA la Romcar in Parcului si nu mai vreau sa aud de ei.

Service-urile de mai sus sunt singurele care lucreaza cu ARDAF si au decontare directa, toate cu accept de plata.

Multumesc anticipat pentru sfaturi.
mihaisradu
Gold Member

Maşina: FF 2011 - 1.6 - 150 CP - Titanium, Xenon, Trapa, Asistenta parcare, Eleron Sport, Pachet Iarna
VIN: WF0KXXGCBKBJ30097

Re: Reparatie pe RCA-ul ARDAF. UNDE?

Mesajde mihaisradu » 16 Mar 2010, 13:29

Chiar nu si-a reparat nimeni masina la Autoklass, Colina sau Ford CSD, nu pot sa cred asta. Nu ma intereseaza cum e cu reparatia prin ARDAF ca aia stiu ca e naspha si ca nu platesc, ma intereseaza strict calitatea reparatiilor in service-urile amintite mai sus. N-am avut de a face cu niciunul pana acum la nivel de reparatii, tinichigerie.

Va intreb pentru ca e nevoie de o mana iscusita sa increpte aripa fara sa fie nevoie sa o taie si sa sudeze alta.

Multumesc.
mihaisradu
Gold Member

Maşina: FF 2011 - 1.6 - 150 CP - Titanium, Xenon, Trapa, Asistenta parcare, Eleron Sport, Pachet Iarna

Mesajde Extremero » 16 Mar 2010, 20:59

Cred ca iti dai seama ca indiferent de eventualele pareri pro sau contra despre locatiile de mai sus, o parere OBIECTIVA poti afla doar de la cineva care a fost in toate cele 3 service-uri.... iar probabilitatea sa gasesti pe cineva in situatia asta este destul de mica :)

Eventual poti afla daca cineva a fost multumit sau nu dupa o "vizita" facuta la careva dintre cele 3 service-uri.

Eu in locul tau as face urmatoarele:
- as citi topicul despre CSD sa vad "ce zice lumea" despre ei.
- as vedea care e mai aproape de casa/servici
- as intreba la fiecare cat timp estimeaza ca imi tin masina
- as intreba (politicos) care e procedura daca reparatia nu iese ok si sa presupunem ca voi fi nemultumit.
As alege in consecinta.

EDIT:
Am trecut prin situatia asta saptamana trecuta, in sensul ca mi-a sters unul aripa si bara fata, dar "norocul" meu a fost ca avea RCA la Tiriac, iar aia au decontare directa cu 2 pagini (scrise marunt) de service-uri.
Asa ca am ales din lista aia un service apartinand de Augsburg, unde stiam indirect pe cineva si caruia puteam sa-i bat obrazul daca nu ar fi fost ok reparatia. Dar n-a fost cazul.
Mitsubishi Outlander | 2.2 Instyle Navi | 2008| Jeep Cherokee [KJ] | 2.8 CRD | 2004 | Renault Super 5 | 1.4i | 1988
[EX - Ford Focus ST170] | [EX - Ford Focus Futura | 1.8 Zetec 16v | 2003]
Extremero
Gold Member

Mesajde mihaisradu » 17 Mar 2010, 15:36

M-am decis intr-un final.
Am ales Autoklass.
Iarasi calitate, servicii si rapiditate de 7 stele.

O sa va spun si care este rezultatul final dupa reparatia care dureaza 2 zile si dupa alte zile in care o sa ma lupt cu acceptul de plata la ARDAF.
mihaisradu
Gold Member

Înapoi la Discutii libere/forum