Discutii libere/forum

Bursa Locurilor de Munca

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Bursa Locurilor de Munca

Mesajde KomandantuR » 30 Mar 2010, 11:16

Ca o continuare a topicului "Simte cineva criza?", deschid acest topic. Sper sa fie util si atat.
Vom posta atat cereri cat si oferte. Pot sa fie si la modul "Am auzit eu pe la mine la munca..." sau "Am un prieten care..."
Atat cererea cat si oferta ar trebui sa contina niste informatii minime, gen orasul in care se cere/ofera, natura jobului, experienta si eventual disponibilitatea ca timp a cererii/ofertei. Apoi discutiile mai amanuntite vor continua pe PM.
Desi am o banuiala ca data fiind conjuctura economica actuala, acest topic va fi "slabutz" si usor de moderat :D , am sa incep eu.
Inchei rugandu-va sa pastrati curat acest topic, injuriile, parerile si defularile sa le facem pe celalalt topic. :D

CAUT
Oras: Bucuresti
Job actual: Graphic designer
Experienta: 15 ani
Valabilitate: de actualitate

PS: Cu un PM catre mine, voi modifica valabilitatea posturilor Dvs atunci cand veti dori.

LE Acest topic nu este inchis, se poate posta aici. Cand am scris "voi modifica" m-am referit la valabilitatea anuntului.
Cu aceeasi stima cu care v-am obisnuit... :D
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Re: Bursa Locurilor de Munca

Mesajde bibi » 09 Apr 2010, 13:16

Salut.Tocmai am fost anuntat de catre sef, ca trebuie sa incep sa caut de munca. :(

CAUT
Oras: Bucuresti
Job actual: Senior developer
Experienta: 8 ani - tehnologie .NET (C#, SQL, LINQ)
Valabilitate: de actualitate
Ford Focus Trend Style 1.6, 16V, 100CP, Hatch, MoonDust Silver, 2007
bibi
Ford Freak

Maşina: Ford Focus Trend Style 2007 Hatch 1.6 16V

Re: Bursa Locurilor de Munca

Mesajde chefdejoaca » 27 Apr 2010, 12:26

daca bursa merge, si v-ati gasit de lucru dupa anuntul de aici, o sa postez si eu.
semne negre anul are :|
chefdejoaca
Ford Freak

Maşina: Ford Focus, 100 CP, 1.6 benzina 7147+5
VIN: WFOPXXWPDP8L51660

Înapoi la Discutii libere/forum