Discutii libere/forum

Concediu in Croatia

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Concediu in Croatia

Mesajde bog26m » 18 Mai 2007, 11:30

A fost cineva?
In iulie vrem sa mergem 9 persoane (6 adulti si 3 copii), cu doua masini, cautam un apartament mare/casa/vila de inchiriat pe malul marii (asupra statiunii inca nu ne-am hotarit).Din auzite, drumurile sint exceptionale, insa platesti taxe la tot pasul (taxa de tunel, taxa de autostrada, etc).
Daca exista printre stimabilii coforumisti cineva care a fost pe meleagurile respective si poate sa-mi sugereze vreo idee, o adresa, un numar de telefon, orice, de la o unitate de cazare unde a fost multumit de servicii, i-as fi recunoscator si gata sa-i ofer pe loc o bere virtuala rece (asa cum glumeau in urma cu citeva luni unii dintre noi :D ).
Ford Focus 2015 1.6
bog26m
Incepator

Mesajde BogdanF » 18 Mai 2007, 17:38

Am fost eu in peninsula Istria in orasul cu nume urat. E foarte frumoasa Croatia, are peisaje minunate, merita vazuta. Si orasul respectiv merita vazut Drumurile sunt bune si nu au existat probleme.
Ultima oară modificat de BogdanF pe 19 Mai 2007, 21:12, modificat de 3 ori în total.
FORD FOCUS 2007 1.6 TI-VCT FUN X Imagine
DACIA DUSTER 2012 1.5 dCi Imagine
BogdanF

Maşina: Focus al II-lea

Mesajde mihalcea » 19 Mai 2007, 11:14

incearca si insula Vis, nu o sa iti para rau.
2008 Focus / 1.8 TDCi / 115CP / Sea Grey
mihalcea
Ford Junior

Maşina: 2008 Focus / 1.8 TDCi / 115CP

Re: Concediu in Croatia

Mesajde papa » 20 Mai 2007, 11:51

Croatia e o tara minunata pentru vacantele de vara . Sunt peste 5000 de km de coasta, deci va fi o alegere grea .

Calea cea mai usoara (asa cred eu) este : Arad-Szeged-Baja-Mohacs-Udvar/Dubosevica(granita H-HR)-Osjiek-Slavonski Brod-Zagreb-Rjeka ....
Pentru informatii accesati : http://www.hak.hr/ .
Drumurile sunt OK din toate punctele de vedere (fara gropi, fara restrictii aiurea dar cu politie prezenta ) . Se platesc autostrazile , podurile si tunelurile mai mari, dar in comparatie cu I sau F preturile sunt rezonabile . De asemenea costa ceva daca mergeti pe insule cu ferryboat-ul .

Pentru cazare cel mai simplu ar fi sa apelati la un touroperator gen Tui sau Dertour, sau a faceti rezervare prin internet . Am fost de trei ori prin Tui (in Croatia) si nu am avut niciodata motive sa ne plingem .
In general, fiecare localitate turistica sau ansamblu de hoteluri are site, deci exista informatii din belsug. Pentru plecare puteti incepe de aici : http://www.croatia.hr/ .
papa
Incepator

Înapoi la Discutii libere/forum