Discutii libere/forum

Niste chestii legate de IT (SAP+angajare)

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Niste chestii legate de IT (SAP+angajare)

Mesajde Cornel001 » 21 Mai 2007, 13:34

Chiar nu stiu ce titlu bun sa ii dau si unde sa-l pun mai exact... din variate motive am considerat ca nu ar fi cazul sa fie pus la reclame/bursa/etc, nu ?

1. Ma poate ajuta cineva cu, copie de soft SAP (ERP) ? Ca sa nu existe acuze de promovare ilegala soft etc, precizez ca acesta imi trebuie pt cineva apropiat care m-a rugat, DOAR pentru a studia softul pentru a se specializa si pe el, nu pt activitate de productie etc, de licenta se va ocupa firmele pt care va oferi consultanta etc...

2. Tot asa am fost rugat sa caut doritori de angajare pt programator asp, .net, windows forms, se ofera salariu de 300-1000 euro in functie de experienta cu care se vine, peste doar daca e ff. bun, renegociere ulterioara in functie de experienta castigata intre timp.... In principiu nu prea se gasesc doritori fiindca firma nu este mare, este relativ mica...
Cineva interesat ??
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde sictiritu » 22 Mai 2007, 10:25

M-as mira sa gasesti SAP-ul pe garduri, la cineva...
Un ERP oarecare mai gaseste...
Mondeo nov.2003,TDCI 130HP, 6SP
sictiritu
Ford Freak

Re: Niste chestii legate de IT (SAP+angajare)

Mesajde Cosmin. » 22 Mai 2007, 17:42

$1 scrie:$2hiar nu stiu ce titlu bun sa ii dau si unde sa-l pun mai exact... din variate motive am considerat ca nu ar fi cazul sa fie pus la reclame/bursa/etc, nu ?

1. Ma poate ajuta cineva cu, copie de soft SAP (ERP) ? Ca sa nu existe acuze de promovare ilegala soft etc, precizez ca acesta imi trebuie pt cineva apropiat care m-a rugat, DOAR pentru a studia softul pentru a se specializa si pe el, nu pt activitate de productie etc, de licenta se va ocupa firmele pt care va oferi consultanta etc...

2. Tot asa am fost rugat sa caut doritori de angajare pt programator asp, .net, windows forms, se ofera salariu de 300-1000 euro in functie de experienta cu care se vine, peste doar daca e ff. bun, renegociere ulterioara in functie de experienta castigata intre timp.... In principiu nu prea se gasesc doritori fiindca firma nu este mare, este relativ mica...
Cineva interesat ??

1. Pentru a studia SAP si a te specializa pe el iti trebuie training serios, platit scump de tine/firma, nu e Corel Graphics X3 pe care il butonezi o luna si apoi esti expert. Crede-ma, nu e nicio umbra de reavointa aici... Consultantii care stiu SAP au o valoare imensa pe piata joburilor, iar daca training-ul ar fi atat de simplu (luat copie SAP plus studiat de unu` singur), in mod sigur nu ar fi atat de vanati si atat de bine platiti :)

2. Poate sa incerce sa inregistreze oferta pe ejobs.ro, sunt o gramada de doritori pe acolo ;)
Guns make the news. Science doesn't.
2015 Mondeo mk5, Christine mk2
Cosmin.
Gold Member

Maşina: 2015 Ford Mondeo mkV Titanium X 2.0D 210PS [240BHP@Superchips Bluefin]

Mesajde Fiestel » 23 Mai 2007, 06:36

Daca firma respectiva a ales SAP atunci e ok. Astia asigura si training on the job (asa au facut la noi la servici) plus ca iti implementeaza in solutia software toate nevoile tale. SAP e foarte maleabil, se poate modifica sa faca orice vrei tu.
Si ca sa obtii o copie sa o instalezi pe acasa sa faci exercitii nu prea cred ca ai sa gasesti plus ... iti trebe o retea destul de maricica sa vezi daca e fezabil sa ai SAP (tu vrei pe win? pe unix?), trebuie sa stii sql si dba serios nu gluma
Fiesta, 1.3, 70CP,Confort, Moondust Silver,din orasul mort - Bacau.
Fiestel
Ford Freak

Mesajde Mihai L » 23 Mai 2007, 06:42

E stufos rau SAP-ul (incearca sa afli cat dureaza doar instalarea iar in final socoteste ca doar ai pregatit mediul de lucru dar nu-ti face nimic in acea stare); consultantii sunt specializati doar pe anumite module...
Eu as avea doar CD-ul cu clientul (versiunea 6.40, parca)
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Maşina: Ford Focus Wagon Trend CL 2006, 1.6l/109CP, Sea Grey

Mesajde alex1980 » 24 Mai 2007, 09:36

Eu am lucrat in SAP si nu este chiar asa greu. El este foarte complex .Depinde ce vei urma sa faci exact in el.
alex1980
Incepator

Maşina: Ford Focus 1.6 TDCI

Mesajde Mihai L » 24 Mai 2007, 09:39

$1 scrie:$2u am lucrat in SAP si nu este chiar asa greu. El este foarte complex ...

Nu crezi ca se cam contrazic afirmatiile??? Cu alte cuvinte, e simplu dar complex. :mrgreen:
Hai sa facem corect diferenta intre a baga facturi, a administra un sistem sau a dezvolta aplicatia.
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde alex1980 » 24 Mai 2007, 09:46

Corect, eu am lucrat decat pe partea de PO-uri, cost center, GL-uri. Cu toate ca este complex interfata este "prietenoasa"si asta face sa invetii foarte repede.
alex1980
Incepator

Mesajde Mihai L » 24 Mai 2007, 09:51

:-)
Interfata este cum o fac dezvoltatorii... De aici marea complexitate a programului, se poate adapta la extrem de multe solutii dar asta inseamna sa muncesti mult la o implementare reusita.
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde alex1980 » 24 Mai 2007, 09:53

Bine, asa o putem tine pana maine. Depinde exact ce vrea sa faca Cornel in SAP.
alex1980
Incepator

Mesajde Mihai L » 24 Mai 2007, 10:00

Pai Cornel nu vrea nimic...
Am recitit postul initial; de fapt omul vrea sa studieze putin SAP-ul pentru a oferi consultanta... :lol: :lol: :lol:
Cornel, cred ca trebuia sa postezi la bancuri... :mrgreen:
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde Cornel001 » 24 Mai 2007, 10:13

:roll:
Nu pentru mine am cerut. E vorba de sor-mea.
E constienta ca nu poate invata SAP-ul fara practica, dar vroia sa-si faca o imagine, cam asa s-a exprimat...
ii trebuie pt win... eu stiu sql si dba, nu expert, dar lucrez in asa ceva; oricum sor-mea are experienta ca si consultanta, si acum vad ca vrea sa isi bage nasul mai mult si pe partea tehnica de sql... si in plus e inteligenta , deci SAP-ul nu e asa de sperietoare pt ea :)
Mihai, vad ca esti convins ca e o gluma... :roll:
Imagine
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Mesajde Mihai L » 24 Mai 2007, 10:20

Pai ce vrei sa spun cand aud asa ceva?
Noi am implementat SAP-ul de mai bine de trei ani si am tot lucrat cu consultantii, asa ca stiu cam ce se ascunde in spate. Multi sunt oameni inteligenti, dar nu poti prinde experienta peste noapte sau sa zici ca te duci si citesti help-ul.
Repet, consultantii de SAP sunt foarte specializati tocmai pentru ca este un domeniu foarte vast.
De asta ziceam ca este un banc atunci cand am citit ca vrea sa se bage si in SQL, si in consultanta (dar asa vag, de departe).
Imagine
Imagine
My pictures on Flikr
Mihai L

Mesajde Cornel001 » 24 Mai 2007, 10:24

"De asta ziceam ca este un banc atunci cand am citit ca vrea sa se bage si in SQL, si in consultanta (dar asa vag, de departe)."

Te referi strict la SAP ?
Mersi pt Client dar se pare ca n-am ce face cu el fara baza...
Imagine
Cornel001
Membru Belit

Înapoi la Discutii libere/forum