Discutii libere/forum

Drept la replica

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Drept la replica

Mesajde TOTALSENDER » 23 Noi 2011, 11:11

Pentru ca eu consider ca "liderii" acestei sectiuni se comporta abuziv si lipsit de respect, consider ca am dreptul la replica si astept o serie de explicatii din partea dumnealor.

Dupa cum se vede, alaturat, Komanadntu a considerat ca e corect sa-mi inchida topic-ul deschis in vedera continuarii discutiei.

mai exact

$1 scrie:$2In primul rand exista greseli ortografice in titlu. Despre religia crestinortoxa eu nu am auzit, si sigur nu sunt majoritari adeptii acestei religii pe forum. Siluirea limbii romane in mod repetat ne ofera niste indicii clare asupra interlocutorilor care vor avea parte de niste raspunsuri/argumente asa, mai pe intelesul lor sa zic.
In al doilea rand nu-mi amintesc vreun sondaj aici pe forum din care sa rezulte ca ar fi majoritari crestin-ortodocsii. Personal inclin sa cred ca ateii ar iesi la un eventual vot.
In al treilea rand, nu vad rostul acestui topic in conditiile in care a fost inchis unul pe aceeasi tema. Unde ai spus ca din partea ta poate fi inchis. Dar doar ca sa deschizi altul nou? Este o atitudine "adolescentina" ca sa fiu indulgent. Se va redeschide la un moment dat acela, daca initiatorul lui va crede de cuviinta.
Asadar il voi inchide pt a nu genera noi conflicte, pt ca am vazut ca este greu de purtat o discutie fara intepaturi de genul "sunteti praf".

Uite cum sta treaba,
dupa cum stii, titlul permite doar un numar de caractere, de acolo eroarea - dar sunt convins ca ai cunostinte legate de acest fenomen - si sincer, sunt un adept al scrierii si exprimarii corecte. De aceea sper sa faceti curatenie in intreg forumul.

Apoi, nu stiu cine iti permite tie sa faci afirmatii defaimatoare la adresa mea (sa nu-ti faci impresia ca nu sesisez subtilitatile din inscrierile tale). Scuteste-ma de ironii ieftine si de indulgentele tale. Nu e cazul sa ma iei in zeflemea!

Consider ca fiind un abuz de pozitie atat decizia ta, cat si a colegului Alen.

In mod cert, nici tu, nici el, nu sunteti in masura sa aruncati cu piatra.
Am asteptat exemple concrete de la el, si acum astept si de la tine, pentru a va sustine afirmatiile cu pricina - Alen a a considerat ca l-am jignit - astept deci sa vina cu argumente care sa sustina treaba asta;

iar tu spui ca am, cu indulgenta, atitudine "adolescentina", pentru ca am considerat ca subiectul merita discutat in continuare. Nu mai spun ca sugerezi ca datorita titlului vor intra sa discute toti retarzii...

Astept deci, public, pe forum, sa-mi explici de unde excesul asta de putere din partea voastra si, mai ales, de ce considerati ca voi sunteti indreptatiti sa jigniti interlocutorii pe forum.
Mai exact, cum iti permiti sa vorbesti asa cu mine? Nici macar nu ma cunosti !

Iar treaba ai cu "sunteti praf" e chiar asa de greu de luat asa cum este? Ca pe o gluma? Nu ai vazut ca e urmata de niste iconuri sugestive? :-t

Deci, ca sa recapitulam
- avceti chestii concrete, va rog sa le prezentati, si daca aveti dreptate, promit sa nu mai intru pe forumul asta;
- nu exista date concrete - astept sa va prezentati scuzele de rigoare si sa va recunoasteti abuzurile.
Eugen,

Vand Calculator de Confort pentru Mondeo MK3 2001 Ghia, volan stanga - (cu functia de degivrare parbriz) -100 RON !

Se restituire timbru de mediu
TOTALSENDER
1nsane Member

Maşina: Scorpio Mk I, '94, 2.0I DOHC, 115cp + GPL
VIN: WFOAXXGAGARL07091

Re: Drept la replica

Mesajde sponsoru18 » 23 Noi 2011, 11:34

cred ca o sa organizeze o conferinta de presa in care o sa-si ceara scuze public :)) de ce te ataci asa??iti dai seama ca nu ti-au inchis topicul fara ca sa aiba ei un motiv,probabil nu ai respectat niste reguli de acolo si inchiderea topicului....sincer clubford.ro ma ajuta cateodata,ma amuza,ma mai enerveaza cate unul altul,dar n-ar trebui sa existe conflicte intre noi...pana la urma e facut sa ne ajutam unii pe altii.lasa si tu de la tine si mergi mai departe ca vin sarbatorile si trebuie sa fiim mai buni :)) :D
sponsoru18
Gold Member

Maşina: Ford Focus

Mesajde TOTALSENDER » 23 Noi 2011, 12:29

Pai,
ai dreptate, mergem mai departe - eu nu consider ca as avea un conflict cu cineva, ba din contra; dar, nu putem trece nici asa. cu vederea "atacurile" unora care se cred mai presus de orice.

Adica, daca e tradare, atunci sa o stim si noi . :D
Eugen,

Vand Calculator de Confort pentru Mondeo MK3 2001 Ghia, volan stanga - (cu functia de degivrare parbriz) -100 RON !

TOTALSENDER
1nsane Member

Mesajde KomandantuR » 23 Noi 2011, 14:29

Pai uite cum vad eu treaba:
Topicul initial a fost inchis de un coleg moderator pe aceasta sectiune, care mai este si initiatorul topicului. Discutiile depasisera aria parerilor argumentate si sustinute civilizat. Ajunsesera ceva de genul "a mea e mai mare". Deschizandu-se alt topic numai pentru a se continua discutia de acolo, ar fi insemnat sa nu-i validez optiunea lui Alen de a sista o perioada discutiile pe tema religiei. Topicul acela a mai fost inchis de-a lungul timpului, pe aceleasi motive. Apoi s-a redeschis. Nimeni nu este obtuz. Respectam parerile tuturor, si a ta, si a lui Nic, si a lui Daniel, si a lui temir, a tuturor. Pana in ziua de azi, parerea mea, nu detine nimeni adevarul. Ca unii cred, ca altii nu, e o optiune personala a fiecaruia.
Apoi chestia cu "zambaretii". Din punctul meu de vedere acestia nu semnaleaza intodeauna o gluma. Adicatelea daca intr-un topic eu iti scriu "amice, esti praf =)) " sa inteleg ca o iei ca pe o gluma. Concluzia e ca eu da, m-am simtit jignit cu acel "sunteti praf". Si nici tu nu ma cunosti ca sa glumesti cu mine. End of story.

PS cand faci o greseala de ortografie o data, ti se atrage atentia, mai subtil sau nu, continui sa faci de "n" ori, ti se spune si mai direct, incerci sa-ti rezolvi aceasta carenta. Nu intotdeauna este posibil, dar barem nu mai sustii altceva.
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde R Z F » 23 Noi 2011, 14:53

eu cred ca discutiile despre religie nu sunt potrivite pe un forum de masini. plus ca religia e subiect de disputa intotdeauna, intre cei care cred si nu cerceteaza si cei care cerceteaza si apoi cred (sau nu).

de aceea e cel mai bine sa nu existe deloc topicuri de acest gen.

daca vrei sa vorbesti despre religia ta, majoritara sau nu, mergi la biserica ta si fa-o. acolo toti te sustin, sunt la fel ca tine. cu conditia sa respecti legea, sa ai o atutidine ponderata, nu extremista, sa nu planifici atacuri cu bomba sau alte genuri de incalcari a libertatii celuilalt in urmarea unui cult religios

si da, probabil ca la un sondaj ar iesi o anume majoritate... dar e doar una dobandita prin nastere... nu stie nimeni daca suntem sau nu practicanti... si nimanui nu ii pasa... viata de dincolo e ceva din care nimeni nu s-a intors sa povesteasca si sa ne ajute sa ne-o pregatim mai bine

end of story
Asta-i tot, ne vedem pe strazi / Te las sa iti combini mashina cu ce crezi
avem doua roti la sol, mereu e una dintre ele / avem un motor si-o viata intreaga fara portiere
avem demnitate, ingenunchiem doar in viraj / avem urlete-n pistoane, in loc de basi in portbagaj
R Z F
Gold Member

Maşina: Ghia X RS-look
VIN: wf05xxgcd57s01178

Mesajde Alen » 23 Noi 2011, 15:08

Colegul KomandantuR a exprimat foarte clar si foarte exact si pozitia mea, de parca ne-am fi vorbit. Nu ne-am vorbit, dar ne cunoastem de ceva vreme si stim ca suntem pe aceeasi lungime de unda.

Cine ma cunoaste pe acest forum stie ca n-am facut (si nu-mi place sa fac) abuz de putere si de pozitia de moderator. Dimpotriva, am incercat sa ajut, sa indrum, sa nu trag mai intai si apoi sa te intreb cum te cheama. Dar, tinand cont de modul cum au evoluat lucrurile pe acel topic si de faptul ca discutia a deviat de multe ori prin balarii, am considerat ca e mai bine sa-l inchid. Deocamdata nu stiu daca definitiv sau pentru o perioada limitata, ramane de vazut.

@TOTALSENDER: imi cer scuze pentru apelativul "bai", intr-adevar nu trebuia sa-l folosesc, desi as fi putut si eu (ca si tine) sa spun ca a fost o gluma si ca e vina ta ca nu te-ai prins. Si ca sa nu ne mai tutuim daca tot nu ne cunoastem (niciunul din noi nu e constient de ce-a pierdut), iti propun ca de acum inainte sa ne adresam unul altuia cu "dumneavostra".
Iar daca vrei dovezi ca ne-ai jignit, poti sa rasfoiesti si singur ultimele vreo 5 pagini ale topicului respectiv si sa-ti extragi citatele respective (in care am fost luati "pe sus" pe rand eu, MihaiL, KomandantuR), ca tot am observat ca te pricepi. Ca vad ca ai destul timp liber la dispozitie, spre deosebire de mine.

Oricum, ti-ai facut in mine un fan si (drept urmare) voi incerca sa-ti acord de acum inainte mai multa atentie.
Alen

Maşina: Ford Fiesta 2007 1.4 TDCi

Mesajde TOTALSENDER » 23 Noi 2011, 15:27

Da domnu' Alen,
perfect de acord, as spune ca nu are rost sa facem pe sensibilii, pentru ca nu e cazul, nici de o parte, nici de alta.

Sunt foarte de acord cu partea cu : unii cred, altii nu - cred ca mi-am pastrat obiectivitatea pe acest subiect!

Eu am considerat ca nu am jignit pe nimeni si de-aia am cerut explicatii si citatate din partea voastra. Si serios, le astept in continuare.

Adica , se insista atat pe faptul ca am apelat la o gluma (de altfel, des uzitata), incercand sa mai destind atmosfera, si tocmai exemplele alea, care atesta faptul ca am jignit interlocutorii nu apar.

Insistati, de asemenea pe unele erori gramaticale care se mai strecoara din motive de viteza, tastatura etc. De ce nu puneti tot forumul la punct? Am lasat eu cuiva impresia ca as fi vreun analfabet sau pe dinafara cu gramatica?

@K - daca ai fi fost cu ceva bunavointa si cu bune intentii, ai fi modificat titlul ala (de altfel ai vazut ca l-am scris corect mai jos) - si ai fi explicat in limitele bunului simt de ce vrei sa-l inchizi.

@RZF : deja nu mai e vorba de Religie ci despre atitudinea unor moderatori care se comporta foarte abuziv si jignitor cu User-ii

PS : Alen - observi ca trec peste arogantele din finalul discursului tau.

Deci, astept! Aveti ceva concret? Sau vi s-a pus voua pata ?
Eugen,

TOTALSENDER
1nsane Member

Mesajde Alen » 23 Noi 2011, 15:49

Nu e nici o aroganta in finalul postului meu. E ceea ce voi face in continuare, indiferent daca va convine sau nu.
Alen

Mesajde bezart » 23 Noi 2011, 15:52

Eu promit sa va fac un ring de box :D sau de ce nu sa organizam un duel cu pistoalele ca pe vremuri..din alea cu incarcare pe teava cu un singur foc... =))
bezart
1nsane Member

Maşina: Focus Mk2 1.6 Ti-VCT 2006, Opel Corsa 1.2 2012, Daewoo Matiz 2004

Mesajde TOTALSENDER » 23 Noi 2011, 17:58

$1 scrie:$2... ca tot am observat ca te pricepi. Ca vad ca ai destul timp liber la dispozitie, spre deosebire de mine.

La arogantele astea ma refeream. :)

In ceea ce priveste fraza din final, deh, le spun baietilor de pe forum ca daca nu ma vor mai vedea pe aici, e clara de unde mi se trage. :D

Mah, DonGyovany, sa bei mah un pahar de zaibar si pentru mine, ca-mi pusera astia gand rau. =)) Da' fara gheata, ca strici bautura. :))
Eugen,

TOTALSENDER
1nsane Member

Mesajde dantes2007 » 23 Noi 2011, 19:41

Alen ai inchis topicul despre religie din ambitie.

KomandantuR ai inchis celalalt topic nou deschis fara nici un motiv .Faptul ca a gresit o litera nu mi se pare un motiv intemeiat.

Ciudat sa nu poti sa deschizi un topic despre religie la sectiunea Discutii libere/forum.
dantes2007
Gold Member

Maşina: ford ka 1997,ford mondeo 2001 1.8 125 cp benzinar
VIN: 00000000000000000

Mesajde adicristea » 23 Noi 2011, 20:51

Nu mi-as fi dorit sa intervin, mai ales ca saptamana asta sunt prins cu un curs si nu prea intru. Observ insa o 'luare de guler' ce nu-si are rostul. Domnilor, nu sunteti multumiti de "serviciile" moderatorilor (sa nu uitam SI ca acestea sunt benevole), aveti posibilitatea Mesajelor Private catre Administratori. Acestia vor hotari sanctionarea (sau nesanctionarea) moderatorilor de care sunteti nemultumiti.

As mai dori sa nu uitati ca forumul ClubFord.ro este un spatiu PRIVAT(!), nu public, nu este finantat din bugetul public si nu platiti taxe pentru el (a NU se confunda cu Asociatia ai carei membri unii dintre voi sunt). Astfel ca daca unele decizii vi se par a fi 'dictatoriale', probabil ca sunt.

Forumul a functionat foarte bine pana acum. Nu neg ca ne mai 'impiedicam' uneori. Dar in mare, ne-am achitat de sarcini. Iar acolo unde am mai gresit, am fost priviti cu toleranta. In exact acelasi mod in care o facem si noi in majoritatea timpului.
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI

Mesajde Alen » 23 Noi 2011, 21:27

@dantes2007: poate ca l-am inchis din ambitie, poate ca de cand l-am deschis am citit destule opinii acolo (are totusi 60 de pagini) si mi-a ajuns. Nu uita ca eu am deschis acel topic si oricum ar fi tot as fi avut dreptul sa-l inchid.

@TOTALSENDER: nici alea de care ziceti nu le consider "arogante". Am observat ca va pricepeti la citate din ultimele pagini ale topicului inchis, unde ati folosit acest procedeu foarte des. Ce e gresit in asta ? Iar daca postati des si sunteti atat de activ, inseamna ca aveti timp liber, nu ? Aici ce e gresit ?

Dar ma rog, n-as vrea s-o dam intr-o abordare "puerila" de tipul "ba a mea e mai mare". Eu am spus ce am avut de spus si va asigur ca nu va voi sanctiona in nici un fel atat timp cat veti respecta regulamentul forumului. Dar din momentul cand va veti abate de la el, veti pasi pe gheata subtire. In definitiv, asta e valabil pentru toata lumea (inclusiv pentru cei colorati altfel).
Alen

Mesajde bezart » 23 Noi 2011, 23:37

adica cum 'colorati altfel' ??? Ce e asta ... nazism sau ce mama dracului ?

...si nici nu vad in regulament cum ca initiatorul unui topic il poate si inchide...daca e vorba de o problema tehnica la care s-a gasit rezolvare...de acord..dar poate lumea vrea sa discute...mai face si un topic paralel...ca ala initial a ost inchis...si surpriza si topicul paralele e inchis, dar nu la cererea 'initiatorului'
Ultima oară modificat de bezart pe 23 Noi 2011, 23:44, modificat 1 dată în total.
bezart
1nsane Member

Maşina: Focus Mk2 1.6 Ti-VCT 2006, Opel Corsa 1.2 2012, Daewoo Matiz 2004

Mesajde adicristea » 23 Noi 2011, 23:40

Verde, rosu, albastru.
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI

Mesajde TOTALSENDER » 24 Noi 2011, 08:12

Adi si ceilalti,
sa nu ne intelegem gresit. :)

Apreciez la maxim prezenta pe reteaua internauta a acestui forum. Apreciez eforturile colegilor prezenti aici si a moderatorilor care isi fac timp sa raspunda la intrebarile noastre tehnice si nu numai. Apreciez, si stiu ca atata vreme cat totul este "gratis" nu ar trebui sa existe nemultumiri din partea noastra.

Asta insa, nu inseamna ca e musai sa mi se vorbeasca necivilizat, mai ales din partea unor moderatori, si sa fiu acuzat tot eu ca nu stiu ce am zis.

Argumentele din partea dumnealor vad ca nu apar si, carevasazica, asta inseamna ca acuzatiile care mi-au fost aduse sunt nefondate.
Astept deci scuzele de rigoare!

PS : ba mai mult, dl Alen continua sa-mi insulte bruma de inteligenta pe care o detin!
Eugen,

TOTALSENDER
1nsane Member

Mesajde bogdanv » 24 Noi 2011, 09:13

De obicei intervin foarte rar dar acum gindesc ca acest post da in flame si acest lucru nu este permis pe acest forum.
Pentru a mentine ordinea intr-o societate este uneori nevoie de decizii nepopulare si dictatoriale chiar daca este democratie.
Consider ca ai avut dreptul la replica, l-ai exercitat si te-ai facut inteles. Nu are rost sa mai batem apa in piua.

Am rugamintea de a opri discutiile aici.
In cazul in care se continua in aceeasi directie voi inchide eu acest topic si orice alta incercare de a deschide alte discutii pe aceasta tema va fi sanctionata.
Multumesc.
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde TOTALSENDER » 24 Noi 2011, 10:44

Perfect
te rog sa-l inchizi.

Din punctul meu de vedere
End Of Story.
Ultima oară modificat de verga_Cip pe 24 Noi 2011, 12:11, modificat 1 dată în total.
Motiv: inchis la cerere
Eugen,

TOTALSENDER
1nsane Member

Înapoi la Discutii libere/forum