Discutii libere/forum

Reprezentanta Ford din Focsani - Vrancea - de tot rasul!

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Reprezentanta Ford din Focsani - Vrancea - de tot rasul!

Mesajde vladimir_bivolan » 14 Mar 2013, 16:24

Si eu ca tot omul cu mici probleme la masina. Vreau sa apelez la cei mai"buni" si merg la reprezentanta. Acolo o domnisoara care ma intreaba cu ce problema pe la ei. Ii explic ca vreau un up date la soft si cer un pret informativ. Imi spune sa astept ca sa sune pe domnul electrician care parca trezit din somn tipa la ea si-i spune ca suma la up date si tester e 250 ron, dar la urma ii comunica parca mai misterios sa i-a legatura cu "seful". Inchide telefonul imi zambeste palid si-mi spune ca trebuie sa vorbeasca cu domn' inginer. Astept cu rabdare o convorbire ferita de urechile mele curioase la care domnisoara secretara a reprezentantei Ford din Focsani situata pe soseaua de centura a orasului imi spune impasibila ca testerul e de valoare 150 ron si up date-ul soft-ului in valoare de 400 ron. Mi se inrosesc ochii le spun cateva din scripturi si plec foarte dezamagit. Ajung acasa sun pe la alte reprezentate si dau de cea din Bacau. Un domn serviabil imi comunica deindata ca toata afacerea ma costa 120 ron. Concluzia puteti sa o trageti singuri...
vladimir_bivolan
Incepator

Maşina: Ford
VIN: WF05XXGBB52S34286

Re: Reprezentanta Ford din Focsani - Vrancea - de tot rasul!

Mesajde DjBaros » 14 Mar 2013, 17:08

Baieti buni...Cu ce ajuta update-ul la soft?
Ex. Ford Focus 1.6 16v 2002 Finesse
DjBaros
Gold Member

Maşina: Ford Mondeo Titanium X

Mesajde vladimir_bivolan » 14 Mar 2013, 18:15

Sper ca nu esti tinichigiu -apropo de "nume" - o mica gluma...
vladimir_bivolan
Incepator

Mesajde vladimir_bivolan » 14 Mar 2013, 18:47

Parerile sunt impartite dar amestecul de combustibil-aer se optimizeaza astfel performantele motorului cresc. Oricum multe din vechile erori ale masinii se rescriu invatand computerul de bord sa le inteleaga.
vladimir_bivolan
Incepator

Mesajde vladimir_bivolan » 14 Mar 2013, 18:51

Ajuta la optimizarea amestecului de combustibil-aer imbunatatind performantele motorului. Rescrie vechile erori invatand computerul sa se adapteze cu alte situatii prevazute de cei din fabrica la momentul fabricatiei masinii...
vladimir_bivolan
Incepator

Mesajde DjBaros » 14 Mar 2013, 19:18

Nu m-am apucat inca :)) E si asta o chestie.Merita sa imi fac si eu.
Ex. Ford Focus 1.6 16v 2002 Finesse
DjBaros
Gold Member

Maşina: Ford Mondeo Titanium X

Înapoi la Discutii libere/forum