Amenda pt vorbit la tefeon cand nu vorbeam
Eu de obicei vorbesc la telefon la volan, dar astazi cand m-a un politist chiar nu vorbeam

Vreau sa platesc amenda si sa fac plangere sa imi recuperez banii pentru ca nu mi se pare normal sa fiu talharit mai rau decat de un hot (macar hotului nu ii platesc din munca mea, luna de luna, salariul ca apoi sa ma talhareasca)...
Intrebarea mea e, ce sansa am in instanta daca fac plangere ? (nu prea am timp liber si nu vreau sa il pierd degeaba, dar e vorba de principiu aici). Chiar asa este in tara asta, orice politist te poate opri sa iti dea amenda ca vorbesti la telefon chiar daca nu vorbesti ? Nu ar trebui sa demonstreze ca am vorbit ? Prezumtia de nevinovatie ??? Daca nu, atunci e grav de tot, am ajuns fff rau...
PS: si amenda pt centura, voi o intelegeti ??? Adica merg in masina mea*, cu corpul meu, nu ? Presupunand cel mai rau caz: fac accident. Cine are de suferit, in afara de mine, din cauza ca nu aveam centura ??? Adica de ce trebuie sa imi poarte un politist de grija, daca eu nu vreau sa port centura, imi asum riscurile nepurtarii sale si nu afectez pe nimeni alticineva ? Chiar avem nevoie de asta, nu ne putem purta fiecare singuri de grija si avem nevoie de "o institutie superioara" sa "vegheze la bunastarea noastra" ???
* de fapt nu e masina mea, nici casa nu e... sunt doar inchiriate de la stat pentru ca daca nu platesc "chiria" (impozitul) vine "proprietarul" si mi le confisca...
Reflectati un pic...
Bafta
Ex:
VW Passat 2.0 TDI 140 cp, 2009,
Focus 1.8 TDDI 90 cp, 2004,
Fiesta 1.4 TDCI 2004 68cp, 2 usi
-
andreylungu - Member
- Maşina: Volkswagen Golf 2013, 2.0 TDI 140 cp
- VIN: DryRieslingJidvei