Discutii libere/forum

Sfaturi achizitionare si inmatriculare

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Sfaturi achizitionare si inmatriculare

Mesajde Sergiuliku » 24 Aug 2013, 09:20

Salut tuturor. A inceput sa imi placa Ford Mondeo si as vrea sa imi iau si eu unul de prin 2001,2002 cu motor de 2000 diesel. Am pus ochii pe ceva site-uri pe cateva masini din Germania sau Austria care mi-ar place si imi convin si la pret. Totusi am o retinere cand vad ca taxa pentru inmatriculare se ridica undeva la 1600 euro, fiind cat achizitinarea masinii :(( :(( . Stie cineva vreo solutie cel putin provizorie, sau as mai putea gasi vreo portita de inmatriculare in viitoru apropiat cu ocolirea timbrului de mediu, sau ce as putea face? Si a doua problema, daca o sa ajung sa achizitionez un mondeo la ce ar trebui sa fiu atent, sau cum fac o verificare asa sumara macar daca motorul cel putin e ok ca in rest se mai repara in timp. Multumesc!
Sergiuliku
Incepator

Maşina: Ford Mondeo MK3, 2.0 TDDI, 115hp
VIN: WF05XXGBB5YL35624

Re: Sfaturi achizitionare si inmatriculare

Mesajde KomandantuR » 24 Aug 2013, 19:48

Discutii despre Mondeo: viewforum.php?f=66
Discutii despre inmatriculare: viewtopic.php?f=126&t=15033
Aici inchidem.
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Înapoi la Discutii libere/forum