de DanielArdelian2 » 14 Noi 2007, 19:16
De ce nu-mi plac manelele: Imi suna la ureche ca niste scartzaituri dezacordate peste niste ritmuri rudimentare, fara nici un fel de virtuozitate sau armonie.
De ce urasc manelele: pentru ca incurajeaza si promoveaza un anumit mod de gandire - acela de mahala - in care numa' banu conteaza, mancati-as, toate femeile sunt c**ve, prietenia e o chestie pe bani, samd. Incurajeaza pe aia cu bemveu sa se dea smecheri pe strada, ca ei e dintr-aia cu bani si tu nu esti, deci tu esti o forma de viata inferioara.
Referitor la oameni bogati - eu cunosc oameni care au averi mai mult sau mai putin impresionante dar NICI UNUL nu este 100 % curat, sa fi castigat tot ce are prin munca. In toate cazurile, exista ba un cumnatu' consilier la primarie, ba taticu fost securist, samd.
Cunosc oameni de afaceri cinstiti 100 % care au un oarecare succes (au cifra de afaceri), dar acestia sunt saraci si obositi. Si-au investit si amanetat tot ce au avut ca sa-si puna afacerea pe picioare si acum platesc rate la credite din putinul profit pe care-l au. Muncesc cate 12 ore pe zi, chiar si sambata si duminica. Cu toate astea, cand scad cheltuielile din incasari, nu le mai ramane mare lucru.
Puteti cauta pe forum direct de pe Google. Exemplu: [ revizie ford fiesta site:clubford.ro ]