Discutii libere/forum

Ma dau sau nu ma dau cu masina prin Bucuresti?

ATENTIE: topicurile care nu isi au locul aici sunt sterse sau inchise fara avertizare, iar userii care continua sa greseasca risca suspendarea contului !

Moderator: Automatistul

Ma dau sau nu ma dau cu masina prin Bucuresti?

Mesajde KomandantuR » 15 Noi 2007, 12:51

Io ma dau...
In primul rand ca aici muncesc/locuiesc... deci traiesc. :lol:
In al doilea rand ca am cu ce.
Sau asta ar fi in primul rand, nu stiu... :lol:
In al treilea rand, tre sa se arda si neuronii mei cumva... si decat sa te certi cu nevasta acasa, mai bine vii deja epuizat... :evil:
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
VIN: WF05XXGCD57L20779

Mesajde Cornel001 » 15 Noi 2007, 12:57

Cum adica sa te dai ?
Imagine
Mandru cetatean al republicii bananiere romania.
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Maşina: Focus2 sedan 1.6 100 28.12.2005
VIN: dealadecotnarisec

Mesajde KomandantuR » 15 Noi 2007, 13:01

$1 scrie:$2um adica sa te dai ?

Pai era o discutie pe alt topic (Pe cine am mai vazut in trafic") si baietii o dadusera in off. S-a propus topicul asta si...iata-l.
"Beware the lollipop of mediocrity; lick it once and you'll suck forever." -Brian Wilson
KomandantuR

Mesajde adispan » 15 Noi 2007, 13:06

si io ma dau ... e f misto acuma pe cantemir

aaaa, mi-am adus aminte de ce non-bucurestenii sunt terorizati de gandu' ca trbe sa mearga cu masina prin bucuresti: asera pe la 21:20 eram pe calea victoriei, in dreptul romtelecom-novotel; unu cu nr de MS da sa intre pe victoriei de pe o straduta laterala prin fata mea; se baga, fara sa semnalizeze, pe banda mea, si IMEDIAT se baga pe urm banda spre stinga; io rulam in paralel cu un amic de-al meu si MS asta ne-a taiat fata la amindoi fara nicio jena ... probabil era speriat de gandu ca in 100 metri vine o intersectie si el nu e incadrat pe banda care trebe ... asa ca a taiat voiniceste 2 benzi in 10 metri

noroc ca si io si amicu eram obositi, ca altfel il "simfoniam" de claxoane si flashuri
adispan

Maşina: FF2 2006 hatch 1.4i 80 CP
VIN: WF03XXGCD36M19528

Mesajde Smiley » 15 Noi 2007, 13:25

$1 scrie:$2i io ma dau ... e f misto acuma pe cantemir

cum te dai ma tu cu masina pe cantemir? cand ai fost ultima data pe acolo? zilele trecute am mers eu si baietii lucrau spre capatul dispre pasajul unirii, asa ca era jale circulatia
Focus C-Max Ghia 2.0 TDCI
Imagine
Smiley

Mesajde adispan » 15 Noi 2007, 13:28

@smiley: pai ma dau ... cu capu de utilajele care blocheaza traficu ... uoffff, nu mai prinzi poantele, ai imbatrinit ...

PS - imi place la nebunie topicu asta, nush de ce ... presimt k o sa ma aberez cumplit in el, si o sa ajung la 3000 posturi in 2 saptamani
adispan

Mesajde marilyn.m » 15 Noi 2007, 13:39

nu imi place sa ma dau prin bucuresti, prea haotic.
dupa 9 seara e ok, chiar imi place.
marilyn.m
Gold Member

Maşina: 2003 Mondeo TDDI

Mesajde xdocx » 15 Noi 2007, 13:40

eu prefer sa nu ma dau!
doar la cumparaturi si rar cand trebuie!
puii mei!
ma enervez!
FORD FIESTA 1.3i, 2005, HATCHBACK , 3 USI, Albastra (sau Deep Navy cum ii zic ei)! "Fieruta" pe numele ei!
xdocx
1nsane Member

Maşina: Ford Fiesta 2004 1.3 60cp

Mesajde kosmin » 15 Noi 2007, 13:51

Pe mine nu m-ar deranja asa de mult traficul... ca in fond imi place sa conduc... ma deranjeaza ca nu gasesc locuri de parcare. Unde stau eu nu sunt locuri marcate de ADP si fiecare cam parcheaza unde poate. Ma rog, mai sunt si niste babaci care tin mortis la un loc, iti ridica stergatoarele... etc... Pana acum nu am prins pe nici unu facand asta live... dar si daca il prind :evil:
FordFocus Trend 007 / 1,6 TDCi / 90CP / H-B 5 usi / Kelp Metallic
kosmin
Gold Member

Maşina: Ford Focus MK2, 2006, 1.6 TDCi, 90 cp, Trend 007

Mesajde Smiley » 15 Noi 2007, 13:53

$1 scrie:$2smiley: pai ma dau ... cu capu de utilajele care blocheaza traficu ... uoffff, nu mai prinzi poantele, ai imbatrinit ...
...........

pai la ce nervi mi-am facut cand am fost pe acolo, m-ai mai enervat si tu ca "Te dai pe cantemir" :(
pe acolo fiecare merge cum il taie capul. urmeaza(din ce am vazut eu) sa faca parcari d'alea in spic(pe diagonala), asa ca "soferii" se pregatesc pentru momentul ala si parcheaza in diagonala pe prima banda(ca parcarile alea nu sunt gata). am nimerit si un inteligent cu un ford transit care a parcat asa, deci din cele 3 benzi care erau inainte ramasesera vreo una si jumatate. ca sa fie si mai frumos, pe contrasens era la fel si pe jos nu era nici un fel de marcaj. se mergea bara la bara, portiera la portiera, toata lumea se credea pe banda potrivita si privea cu ura la ceilalti care si ei se credeau pe banda lor.
Imagine
Smiley

Mesajde TGD » 15 Noi 2007, 14:05

Eu nu ma dau decat in weekend/seara si foarte exceptional in timpul saptamanii. Stau in Tineretului si fac 20 min cu metroul pana la munca si cam 20 min ca sa ma lase sa intru pe Tineretului cu masina de pe stradutele din cartier:).

Acuma de cand cu asfaltarea pe Cantemir faci juma de ora sa treci de intersectia dintre Cantemir si Tineretului. Si cea mai mare problema in zona e ca de plecat pleci dar unde dracu o parchezi cand te intorci.
Foca 經濟
TGD
Incepator

Maşina: FF2 2007 1.6 TDCI SEDAN
VIN: WF04XXWPD47Y81999

poza vorbeste :)

Mesajde Officer » 15 Noi 2007, 15:00

ora 9:10 - ma urc in masina sa ma duc la tineretului la metrou. Ies in Nerva Traian - coada de la jumatatea bulevardului spre timpuri noi. Intorc masina, o las acasa, o iau pe jos. Ajung la metrou la 9:45. Cred ca eram in fata blocului lui jenel cand am facut poza. Poate focusul parcat e al lui..nu stiu..poate ne zice el :)
Fişiere ataşate
HPIM5025 (Large).JPG
(108.73 KiB) Descărcat de 460 ori
Obsedat de ordine si disciplina.
Officer
Elodia

Maşina: Nu mai am ford :(

Mesajde wanna » 15 Noi 2007, 15:12

Si eu ma dau ... am 13 km de acasa pana la serviciu, ar trebui cu RATB-ul sa merg pe Stefan cel Mare si as face mult mai mult cu metrou/RATB decat fac cu masina ( pe Fundeni)
M-am cronometrat:
Daca folosesc RATB/ Metrou 90 min
Cu buburuzuKA : 30 min so .. alegerea e simpla.

De obicei merg numai cu masina indiferent de zona dar mai sunt si exceptii, ex :azi la 15:00 va trebui sa fiu in piata Victoriei, si cum la ora aia nu voi gasi loc de parcare o sa apelez la metrou.
Imagine
wanna
Supergirl

Maşina: Ford Ka
VIN: 10293847561029384

Mesajde adipit » 15 Noi 2007, 15:24

si eu o data pe saptamana, ca incepator cand ma intrat prima data in buc am tinut-o drept, trebuie sa ajung in dristor si intru prin militari mergeam pe linia lui 41 apoi coboram la podul grant, basarabi, victoriei, obor, muncii, dristor..... noroc cu lamiile din geam, plus ca ziua nici nu prea aveia unde sa faci pe eroul. e teroare la stefan cel mare.

cu timpul am invatat unde sunt razoarele, cum ajung la unirii, casa poporului, mall vitan, dristor.

nu ma inca tupeul s am abag pe stradutele laturalnice ca nu stiu unde ajung, asa pe bulevarde am o idee cat de cat despre buc.

cu timpul am dat si lamile jos si totul e ok, in plus buc m-a invatat cum sa schimb banda in aglomeratie fara sa ma refuze lumea ;)

vin cu botul mai mult paralel in aglomeratie si il infing unpic, cat se poate de paralel dar cat sa il fac pe cel din dreapta sa ia putin dreapta daca nu ma lasa

dupa 21:00 e o adevarata placere sa mergi prin buc.

ps: la inceput stateam speriat cu ochii dupa semne, si semafoare e teroare, treci pe rosu fara s aiti dai seama (semafor mascat de basculanta ce lucreaza, de copaci cu ramuri mari, etc)

pps: mi-ar fii putin teama daca ar pica semafoarele sau o parte din ele.
adipit
Member

Maşina: Ford Focus 1.6 Tdci 109cp

Mesajde DJManzoty » 15 Noi 2007, 15:28

in Bucuresti fiecare zi de circulat cu maisna este o provocare.

Jobul meu implica si mult mers prin Bucuresti si sincer m-am saturat de toti/toate proastele care nu dau semnal, care se baga aiurea sau nu se baga cand trebuie, de taiat fata si de blocat circulatia de cate o blonda sau blond care nu stie ce sa faca. Sincer problema cu strazile cred ca se va rezolva in 1 -2 ani, nu avem incotro trebuie sa strangem din dinti o scurta perioada, dar...
problema cu nesimtirea omului nu cred ca se va rezolva vreodata si tind sa cred ca totul se reduce la educatie si la respectul fata de cel din trafic de langa tine.

Eu personal as fi de acord sa inaspreasca regulile de acordare ale permisului si as propune o verificare aptitudinala a celor de peste 60 de ani care au carnet si conduc.
FORD FOCUS 1,6 100CP, benzina, TREND COLLECTION, Ocean BLUE.
DJManzoty
Incepator

Mesajde Cornel001 » 15 Noi 2007, 15:52

Datorita faptului ca stau in Titan am si eu cateva ceva de zis referitor la viitoarea salbatica aventura a lui cristi prin jungla din bucuresti :D

1. la aeroport la baneasa e o parcare speciala, dar e cu plata. s-ar putea sa gasesti loc prin zona , dar nu in parcarea aia ca nu merita dpdv financiar la cat o sa o lasi acolo.

2. adi, tu parca cunosteai mai bine bucurestiul. pai daca vine dinspre A2, practic intra in titan, ce sa mai caute pana in timpuri noi ?

3. locuri gasesti si in titan... dar depinde si de ora/zona. in jurul parcului Cuza/IOR tocmai s-au facut multe locuri de parcare. Din cate stiu astea mai noi n-au apucat sa le inchirieze ca parcari de resedinta. Atentie insa sa n-o lase mult acolo unde inca se mai lucreaza, la astfaltare, borduri...

4. 330 de la Piata Presei libere te aduce direct in titan unde are capatul. la Piata are celalalt capat deci poti sa prinzi loc pe scaun. de asemenea cum s-a mai spus de undeva din zona vine si 335 care continua pe acelasi traseu pana in titan. dar cu o conditie: sa iei un ziar la tine sa ai ce citi pe drum , ca pe stefan cel mare se lucreaza si risti sa-ti blestemi zilele.

5. cu masina mica pina in titan: cel mai sigur drum ca sa nu te ratacesti ar fi prin Stefan cel mare/mihai bravu dar, iarasi.... daca ai timp la dispozitie. As putea sa-ti indic un traseu care in functie si de ora la care vii poti sa-l parcurgi relativ repede, fara multa aglomeratie. Doar ca e mai pe stradute. Alta varianta: daca nu e aglomeratie pe centura si ai putea ajunge la A2, ar fi f bine.

6. Alta varianta e cu metroul. Doar ca in functie si de ora s-ar putea sa blestemi si acolo aglomeratia.

7.concluzie : cine te-a pus sa vii in bucuresti ? :P

8.daca crezi ca s-ar putea sa ai nevoie de ajutor cand ajungi in bucuresti (te ratacesti sa zicem) , poti sa-ti dau pe pm nr meu de mobil.

@oana : nu e aglomerat dimineata pe fundeni ? eu stiam ca nu, dar sormea zice altceva si tind s-o cred, pt ca acum se lucreaza pe colentina si am patit-o si eu cand am stat la o coada la un semafor, taman sambata, unde inainte nici in zilele de lucru nu stateam atata.

Eu in traficul din bucuresti sunt ca pestele in apa, bine se mai intampla rar sa mai fac si eu niste prostii, chit ca majoritatea sunt fara urmari. Totusi urasc sa stau blocat in ambuteiaj, pt ca dracusorul din mine e neastamparat, si ma mai enerveaza uneori dimineata cand ma grabesc la servici, aia mai lenti care incurca traficul :)
Imagine
Silvio Berlusconi: Nu am nimic impotriva homosexualilor. Cu cat sunt mai multi in jurul meu, cu atat e concurenta mai mica.
Cornel001
Membru Belit

Mesajde wanna » 15 Noi 2007, 16:00

Eu la 7:45 sunt pe Basarabia si la 7:55 intru pe Fundeni .. . este aglomerat in zona Spitalului dar nu stai mult.
Daca sora ta pleaca mai tarziu de acasa .. e posibil sa fie mai aglomerat.
Fac drumul asta zilnic din luna mai ( si inainte de masina mergeam cu taxi si tot traseul asta il preferau si taximetristii) ... doar in luna septembrie am intalnit ceva dificultati .. in rest ajung mereu la 8:15 -8:20 In carrefour Colentina ( capatul meu de linie : ) )
Imagine
wanna
Supergirl

Maşina: Ford Ka
VIN: 10293847561029384

Mesajde crysti_m » 15 Noi 2007, 18:10

@Cornel001: cred ca aventura mea ;) prin jungla Bucurestiului ar incepe undeva pe la ora 8-9 dimineata ( plec din Bacau pe la 5am),eu as vrea sa ajung mai intai direct la academia de politie,iar apoi sa ma aventurez spre Titan..zicea-i ca stai in titan?poate ne intalnim la un suc ( ca bere nu pot ,tin prea mult la permis :D ) da-mi nr tau pe pm ,dak vrei, cine stie pe unde sau prin ce groapa mai raman in jungla :D.. si ca sa iti raspund la concluzie ;) ,prietena mea m-a pus sa vin :D, si eu acum tre sa fac pe tarzan numai ca varianta imbunatatita "cu Fordu" :))
FORD FOCUS TREND COLLECTION 1.6 TDCI 90 CP SEDAN__ALL BLACK
crysti_m
Member

Maşina: Focus 2 -2007- 1.6 TDCI 90 CP

Mesajde crysti_m » 15 Noi 2007, 18:12

stau mai exact langa posta (Titan) la un apartament ;)
FORD FOCUS TREND COLLECTION 1.6 TDCI 90 CP SEDAN__ALL BLACK
crysti_m
Member

Maşina: Focus 2 -2007- 1.6 TDCI 90 CP

Mesajde bogdanv » 15 Noi 2007, 18:23

ma dau zilnic prin bucale cu masina...si ma dau nu gluma!

- dimineata 7.10 - 7.15 parasesc dr. taberei (favorit) merg pe stradute si pe la 7.50 sint la pta. domenii. daca plec la 7.25 am imbulinat-o si ajung la 8.20;
- in cursul zilei merg prin diverse zone unde ma intilnesc cu diversi: televiziune, pipera, aviatorilor, plevnei;
- seara ma duc spre casa si (tot pe stradute) fac circa 1 ora si 10 minute de la domenii pina in cartierul lorzilor.

ocazional merg la piata sudului (o data pe saptamina) in jurul orei 18.30 trebuie sa fiu acolo asa ca plec din domenii pe la 16.00 - 16.15 caci e crima mai ales la rondul de la piata sudului
alcoolicul de la şuşa... posesor de Bombonica2...asa ii zice masinutei mele...serios
Imagine
http://sfinxstone.blogspot.com/ - aici ma exprim asa cum pot si eu
http://farakapak.blogspot.com/ - turnati aici canale fara de capac intilnite in trafic!

"sa nu presupui niciodata nimic" - don Miguel Ruiz
bogdanv

Maşina: Mondeo MK3, 2,0 TDCi, 136CP, Negru, Tiptronic

Mesajde badd0gg » 15 Noi 2007, 18:30

ma dau.. si nu prea ma dau... adica ma dau 2 zile in cursul saptamanii si mereu in uikend
de ce nu ma dau in fiecare zi? pt ca daca merg cu masina trebuie sa-mi duc si soata la serviciu si asta inseamna trezire cu 1/2 ora mai devreme (30 min cu metroul dristor-semanatoarea, 1 ora cu masina dristor-pipera-semanatoarea) si credeti-ma, tin foarte mult la somnul de dimineata :)
de ce ma dau 2 zile? pai pt ca nu suport sa las masina in fiecare zi in parcare si eu sa suport inconfortul din metrou
De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori?
badd0gg
Member

Maşina: Ford Focus 2003 1.8 TDDi 90CP

Mesajde KomandantuR » 15 Noi 2007, 18:50

Ca tot il initiai (topicu), sa va zic si traseul meu:
Plec la 7.40 din Giulesti - intersectia cu Constructorilor. Apoi Carrefour Orhideea-Plevnei (unde ma claxonez cu darkmic), Pod Hasdeu, Palatul Parlamentului, Unirii, cu sosire la Nerva Traian ora 8.20. Debarcare nevasta la serviciu. Toate destul de bune si de frumoase. De aici incepe distractia. Stanga spre Hala Traian, Foisorul de foc, Mosilor, Obor, Colentina, Dna Ghica. Sosire cand o da Domnul si organul din intersectii. :lol: Dar trebuie si un pic de sare si piper, nu?
KomandantuR

Mesajde DJManzoty » 15 Noi 2007, 21:06

Komandatur cam avem acelasi traseu pana la Obor :D

traseul meui incepe de pe Nerva Traian, ies p stradute prin spate sa ajung rapid pe Octavian Goga, fac stanga pe la posta vitan, o tin printre stradute pe lana fostul Why Not, ca sa ies spre Hala Traian, dupa ce traversez hala traian o tai iarasi pe stradute sa evit semaforul de la liceul Xenopol,( si mereu ies in fata pe verde la semafor) continui spre Foisor, o iau spre Mosilor dar nu stau la coloana care da in Mosilor ci merg pe o straduta paralela.De pe Mosilor o tai spre Lizeanu printre stradute, si merg spre Maica Domnului, continui de pe Maica Domnului in continuare pe stradute sa ies pe Barbu Vacarescu, si continui spre aurel Vlaicu si abia la pod la Baneasa ma mai opresc.

cam scurt traseul :D
in general fac maxim 1 ora dar de cand a venit vremea urata fac si 1.30 ora.
FORD FOCUS 1,6 100CP, benzina, TREND COLLECTION, Ocean BLUE.
DJManzoty
Incepator

Mesajde Smiley » 15 Noi 2007, 21:24

nu-i de mirare ca va plangeti. stati o gramada in trafic :)

eu:
ferentari-spatarul preda-progresului-viilor-serban voda-sincai-verzisori
dimineata - aproximativ 10 minute
seara (aproximativ acelasi traseu, in sens invers) - 15-25 minute
Imagine
Smiley

Mesajde adispan » 15 Noi 2007, 21:32

hai sa ma laud si io:
tineretului-budapesta-pasaj unirii-universitate-romana-victoriei-titulescu colt cu banu manta

intre 45 min si 1 ora, indiferent ca plec de acasa la 7 jumate sau la 11:15

partea misto e ca imi trag ocheade cu sofereitele, in special cele din astra; partea si mai misto e cand vad unu nervos care croseteaza 4-5 masini schimband benzilem si apoi se blocheaza pe banda inceata, si io trec pe linga el (asa era aZI 1 CU UN BENVEU)

aveti alt traseu tineretului-primaria sect 1?
adispan

Mesajde badd0gg » 15 Noi 2007, 21:56

$1 scrie:$2veti alt traseu tineretului-primaria sect 1?

Poti incerca sa mergi pe splai pana la eroilor sau chiar pana la anefs.. tu stii daca ai mai testat si alte trasee
De ce sa bei si sa conduci cand poti sa fumezi si sa zbori?
badd0gg
Member

Maşina: Ford Focus 2003 1.8 TDDi 90CP

Mesajde Smiley » 15 Noi 2007, 22:16

in zona eroilor si anefs aglomeratia e chiar mai mare decat pe unde merge el acum. cred ca cel mai usor traseu e cel pe care-l foloseste acum.
Imagine
Smiley

Mesajde mihai2k1 » 15 Noi 2007, 22:33

Plecare in intervalul 7.50-8.05 d-acasa, pe G. Valsan, Constructorilor, Sos Ciurel, apoi pe str. Dambovita (aia cu ForCar), apoi stanga in capatul ei, dreapta si apoi iar stanga pana in Uverturii,merg 100 de metri si fac stanga pe sens interzis (:D), in final ajung la autogara Militari, stanga pe Valea Cascadelor si imediat dreapta pe Preciziei, apoi ajung la servici in intervalul 8.20-8.35) :D

Seara merg pe Preciziei, Valea Cascadelor, Bd. Armata Poporului, stanga la Cora, Sos. Ciurel, Constructorilor, G. Valsan si acasa :)

Mersul cu masina prin Bucuresti la ore de varf e ca uitatul la filme la TV: ori mergi repede, prinzi un semafor pe galben, mai crosetezi 2-3 benzi, ori stai si te uiti la altii prin masini, cum isi pupa nevestele, se scobesc in nas, in dinti, vorbesc la telefon, se dau cu capul de volan (am vazut si d-astea) etc. :)
ex-Ford Fiesta 1.4 2003
Ford Mondeo break 2.0 TDCI 2003
Hyundai i20 Active 2016
Just me.
mihai2k1
Gold Member

Mesajde Cornel001 » 15 Noi 2007, 23:18

"se dau cu capul de volan (am vazut si d-astea)"

tare frate. rad ca nebunu.
Imagine
Cornel001
Membru Belit

Mesajde Mihai L » 15 Noi 2007, 23:23

$1 scrie:$2quot;se dau cu capul de volan (am vazut si d-astea)"

tare frate. rad ca nebunu.

Pai la statusul tau e normal, nu? :mrgreen:
Focus. Ford Focus. Sea Grey.
2006 Ford Focus Wagon TDCi, 1.6/109 CP
Imagine
Imagine