Pentru ca tot trebuia sa se intample...s-a intamplat!
Aseara in jurul orei 19, am "acostat" o doamna. Si nu oricum... Deci... stateam la semafor intersectia Calea Mosilor cu Bd. Carol. Pe banda a treia, urmand sa merg inainte pe Mantuleasa, strada cu sens unic. In fata mea, intersectia era blocata pe sensul de mers catre Universitate. La culoarea verde a semaforului, am inaintat pana la coloana de masini, urmand ca atunci cand se pun in miscare, sa trec si eu. A se vedea "Momentul 1". Masina din fata mea, perpendiculara pe sensul meu de mers, s-a pus in miscare, dupa care a franat brusc. Cum pusesem si eu Fordu (masina albastra) in miscare, am franat tragand in acelasi timp stanga de volan, dar pe distanta scurta, practic am scos botul 15-20 cm in stanga. In "Momentul 2" se observa (eu nu am observat-o din 2 motive: unu ca ploua de rupea si nu vedeam mai nimic prin geamurile laterale si implicit in oglinzi, dar asta nu e o scuza, si doi, ma gandesc ca eu fiind pe ultima banda, nu prea avea ce sa vina de acolo) , deci se observa masina gri (Opel Corsa) care apare din stanga mea cu ceva viteza (20 - 25 km/h) si ii las o amintire de la portiera din fata dreapta pana in spatele masinii. Eu am aripa dreapta langa far indoita un pic (farul nu are nimic) si masca stanga fata + ornament zgariate. Masca are si vreo 2 gauri, mititele ce-i drept, dar le are... Mentionez ca nu am semnalizat cand am tras de volan. Ce a urmat stiti cu totii, mers la politie, constatare, dovada, etc.
Eu m-am ales cu 78 lei amenda, 3 puncte de penalizare si timp pierdut de acum incolo. Ea, caci era o femeie, nu stiu cu ce s-a ales (am iesit 10 min din biroul politistului sa scot masina din curte si sa o parchez pe undeva in zona). Treaba e: sunt vinovat, dar nu stiu daca sunt singurul... Voi ce ziceti? Ma tot gandesc: ea a venit ori pe linia de tramvai, ori dupa ce a intrat in intersectie a depasit coloana de masini de pe banda a treia (ultima) si a gasit-o ea pe a patra...

- Fişiere ataşate
-
momentul 1.jpg
- (61.98 KiB) Descărcat de 422 ori
-
momentul 2.jpg
- (63.48 KiB) Descărcat de 421 ori
-
KomandantuR - Membru al Asociaţiei ClubFord
- Maşina: Ford Focus 2007, 1.6i 100 CP, Trend Collection
- VIN: WF05XXGCD57L20779