ce se poate intampla?
salutare tuturor! deschid acest topic pt. ca vreau niste pareri si sa aflu cum au procedat altii, daca a trecut cineva prin situatia asta! sa revin... acum o luna, mai exact pe 18 octombrie am avut accident cu masina: un renault symbol dadea cu spatele in intersectie si nu m-a vazut venind si s-a urcat pe mine. urme lasate pe masina mea: bara fata, capota indoita, faruri sparte, grila radiator, traversa pe care se monteaza bara, faruri etc, conducta servo indoita, iar masina lui avea bara un pic julita, inchiderea de la portbagaj deplasata, nu se vedea mare lucru decat daca te uitai atent. la politie am fost si vinovat a fost el. pasul urmator: m-am dus la asigurare, am facut constatarea si apoi am bagat masina in service. marti (20.11.2007) au terminat cei de la service masina de reparat si au trimis devizul (valoarea reparatiei este de 4600 ron)la asigurare pentru a se da acceptul de plata, toate bune si mari sperante ca mai am un pic si in sfarsit ma voi regasi cu fiestuta mea ea draga, dar.... si aici vine cererea mea de pareri: sun miercuri la inspectorul de daune care imi spune ca el a dat acceptul deplata si a trimis dosarul la semnat la sef, iar ca azi (joi 22.11.2007) vor primi cei de la service acceptul de plata. astept azi si nimic... sun la service si imi zic ca nu au primit nimic si ca ma vor suna ei. sun apoi la UNITA sa vad daca au trimis acceptul de plata la service si ce aflu: vb. cu inspectorul de dauna care imi spune ca dosarul s-a intors la el pentru a face niste poze (aici el mi-a spus ca o sa pozeze un symbol) ca sa se vada "dinamica accidentului" si sa iau legatura cu el maine. deci voi ce pareri aveti? ce se poate intampla? se poate sa nu primesc acceptul de plata? ce pot sa fac?
scuze ca va bombardez cu intrebari dar nu ma asteptam la asa ceva... astept pareri!
scuze ca va bombardez cu intrebari dar nu ma asteptam la asa ceva... astept pareri!
fiesta 1.3i 60cp, 2002 diamond white.
focus 1.4i 16v 80cp, trendstyle, red tango sau tango metalic
focus 1.4i 16v 80cp, trendstyle, red tango sau tango metalic
- Adrian75PAB
- Incepator