foarte faina trupa da' pe nenea acela cu ochelari, care striga la gratar (in primul clip) "tapa-te pe doamna" si "descununa-ma parinte" ( ) cum il cheama, ca tare mi-a fost simpatic ?
Daaa... este un om deosebit Domn' Nicu... este tatal lui Paul (Nameless994) de la Sibiu... o sa ii revedeti cu totii la anul la Sibiu la Zilele ClubFORD 2012...
asa, corect, despre el e vorba...toata stima din partea mea, Nea Nicule, m-ai facut sa rad cu lacrimi nu ascund ca mi-as dori ca sarbatoarea noastra sa se desfasoare la anul la Sibiu, dar cand ma gandesc mai bine, numai parcarea aia imi vine in minte...
$1 scrie:$2aaa... este un om deosebit Domn' Nicu... este tatal lui Paul (Nameless994) de la Sibiu... o sa ii revedeti cu totii la anul la Sibiu la Zilele ClubFORD 2012...
Ne bucuram ca v-ati simtit bine alaturi de noi si la anu daca se tin ZCF la Sibiu pregatim si noi un traseu asa mai special
Alen: ma bucur ca a reusit tata sa te faca sa razi si la anu te asteptam cu forte noi ( sau poate chiar si anu asta daca trec prin zona te anunt si ne putem vedea pe undeva )
A venit vremea sa apara si filmul evenimentului de Samabata 11 Iunie 2011...
P.s. Montand imaginile azi-noapte, am realizat ca la Obarsia Lotrului am ajuns un numar de masini iar peste munte la Ranca am ajuns mai putini... ce s-a intamplat cu Ford Focus-ul de Galati si inca cateva masini...?! Stie cineva...?!
MaÅŸina: FORD FUSION PLUS 1,6 TDCI 90 CP - 2006 OT 11 KXD
VIN: WF0UXXGAJU6M67318
Re: Defilare/Plimbare pe Transalpina
17 Iun 2011, 07:58
Da, la scurt timp dupa ce ne-am campat, au trecut pe langa noi. Cred ca n-au ramas nici la masa la pensiune, pentru ca ar fi trebuit sa apara odata cu cei ce ramasesera la pensiune...
Cele doua Fiesta cu numere de Botosani (vexxatu+inca un coleg) nu au ramas la pensiune la masa, ci au plecat inainte, iar de atunci nu i-am mai vazut. Perechea din Galati cu Focusul (sa ma scuze, nu i-am retinut nick-ul de pe forum) a luat masa cu noi la pensiune, am plecat impreuna, dar cand ne-am intalnit cu voi la locul de gratar au plecat si ei mai departe, probabil singuri.
Colegii din BT au dorit sa viziteze cat mai multe locuri din imprejurimi si au luat-o inainte sa aiba mai mult timp la dispozitie, iar perechea / colegul din GL (dragos12) a oprit putin la noi, ne-am salutat apoi au plecat in continuare singuri. Adevarat ai grait Alen !
In luna August sau sfarsitul lunii Iulie a.c. ma bate serios gandul pe mine si inca cativa colegi si prieteni de forum de aici din Valcea sa mai facem o incursiune pe Transalpina... dar de data asta lejer... plecat vineri de acasa, amplasam tabara intr-un loc bine ales in prealabil, sambata toata ziua cutreieram peste tot, culegem fragi, afine si zmeura, facem fotografii, filmam, poate ajungem si la Lacul Calcescu, iar seara facem un chef in toata regula la un foc de tabara urmand ca duminica seara sa plecam spre casa... Immm... cum suna...?! Se baga cineva...?!
In principiu, daca se nimereste pe un week-end liber, suntem disponibili... (daca ne primiti in gashca) Am si cort, saci de dormit, gratar ... hhmmmmm... ar fi suuuuuupperrrrr !!!! TRANSALPINA episodul 2 Asteptam si alti doritori de drumetii , desigur ... Slatina e cu noi !!! @nameless994 : Sibiul ce zice ?
MaÅŸina: FORD FUSION PLUS 1,6 TDCI 90 CP - 2006 OT 11 KXD
VIN: WF0UXXGAJU6M67318
Re: Defilare/Plimbare pe Transalpina
18 Iun 2011, 17:03
Normal ca tine aproape! jeutzule, voiam sa-ti cer o adresa de e-mail, ca am niste poze cu voi, cu Vladut - premiat... Intrucat le-a demascat Florin, le poti lua de acolo, daca-ti plac.
@Alen Da, frate, vor sa ma scoata cu cortul, ceea ce nu e chiar pe placul meu. N-am mai iesit cu cortul din ' 84! Dar pentru echipa, ma sacrific, ce sa fac?! N-auzi, fasole, varza calita, gratare...
@wador : ti-am trimis un pm cu adresa de mail...e simplu: exact acelasi ID pe yahoo. Asteptam cu drag noutatile...momentan ne pregatim de mare...in 2 zile suntem pe litoral... Toate bune!
$1 scrie:$2ele doua Fiesta cu numere de Botosani (vexxatu+inca un coleg) nu au ramas la pensiune la masa, ci au plecat inainte, iar de atunci nu i-am mai vazut....
Adevarul e ca noi ne-am temut ca pe Transalpina nu vom avea cum sa oprim toate masinile la un loc si am vrut musai sa stam putin la Horezu sa "cascam gura" la oale si ulcele. Daca aveam portbagaje mai mari la Fieste puneam si un gratar pentru ca il prefer in detrimentul unei mese la pensiune dar distanta mare de casa implica si bagaj muuult si nu a intrat decat strictul necesar.
Am urmarit cu interes fotografiile postate de voi si acum am un mic regret ca nu am ramas impreuna. Mi se pare ca voi ati avut parte de mai multi nori pe traseu.
Salut pe aceasta cale toti participantii la traseu si imi doresc sa ajungem sanatosi sa ne revedem.
$1 scrie:$2-? ce ziceti de o iesala cu clubul si la mare ? )
Foarte buna ideea... iar dupa ce plecam de la mare facem si nordul Moldovei ca se merita... "Alen", pazea ca venim... valabil si pentru "Martini" Dupa 15 August sunt in concediu... va astept cu propuneri pe topicurile noastre de intalniri locale...
Tocmai am revenit dintr-o incursiune pe Transalpina. Absolut superba zona! Am urmat traseul Novaci - Ranca - Obarsia - Voineasa - Brezoi. Cu o noapte cazare la pensiunea Craiul Muntilor, in Ranca.
Multumesc participantilor la aceasta discutie ca mi-au deschis apetitul si au oferit informatii despre traseele optime.
salut. imi spuneti va rog cum se merge pe transalpina acum? eu am fost anul trecut de la ranca pana la obarsia lotrului si a fost ok, desi mai erau portiuni neasfaltate. de la obarsia lotrului la sebes e ok? vreau sa merg peste 2-3 saptamani din nou, de la Tg-Jiu la Sibiu.