Iata ca se gasesc si locuri de cazare ieftine in Sibiu... Cu putina vointa si mobilizare din parte tuturor se gaseste cazare pe masura buzunarului si a pretentiilor fiecarora dintre noi... Atasez mai jos cateva link-uri cu ce am gasit eu in maxim 15 minute de cautari... In primul link atasat mai jos, exista o harta interactiva a Sibiului si a imprejurimilor acestuia, in care fiecare dintre noi, poate cauta si gasi ce pensiune si hotel doreste... de asemenea se poate vizualiza si traseul ales pentru defilare, dupa ce acesta va fi hotarat si stabilit de catre organizatori. Va invit si pe dvs. sa va aduceti aportul aici cu alte sugestii si idei... Cu respect...
A fost foarte bine/frumos anul asta cand am fost sparti in maxim 2 locatii majore. Parca nu as vrea sa stam in grupulete de 6-10 useri/masini/etc. pe la pensiuni si sa ne cautam prin tot orasul sa marim bisericutele.
MaÅŸina: Ford Fusion 2004, 1.6 / 100 CP + Ford Focus 2012 1.0 / 125 CP
VIN: EuPreferDemisecul
Re: Dezbateri orasele ZCF 2011
27 Noi 2010, 10:40
Printre locurile de cazare sunt si pensiuni cu 60-80 de locuri. nu as zice ca sunt bisericute. sunt de-a dreptul congregatii. Daca ne orientam pe un hotel cu capacitate mare (care sa ne sustina pe toti) riscam ca un procent destul de insemnat sa isi gaseasca alternative la cazare. De ce as plati 200 de lei sa stau o noapte cand pot plati aceeasi suma pentru 2 nopti? sa fim seriosi, poate ca unii dintre noi isi permit sa stea la hotel de 3-4 stele, dar marea majoritate nu dispune de banii astia. Si atunci trebuie sa ne mulam pe o varianta care sa convina majoritatii.
Nu e vorba de a da 200lei doar sa fim cat mai la un loc si nu trebuie neaparat sa luam la hotel. Treaba e sa nu fim cazati in 30 de pensiuni cu cate 6 locuri (fiind FOARTE multe locatii de acest gen in Sibiu, unde merg cam de 2 ori pe an).
Mihai, eu inteleg ce vrei tu sa spui si sunt de aceeasi aprere, dar poate sunt unii care prefera sa vina si sa fie la o pensiune ei si doi prieteni. Pana la urma nu putem obliga pe nimeni sa vina la intalnirea nationala pentru a se intalni cu cat mai multi membrii, din cat mai multe zone ale tarii. Varianta de anul trecut a fost foarte buna (desi a avut unele scapari, unele situatii dezamagitoare) si ar trebui urmarita si pentru acest an: o locatie cu capacitate de cazare mare care sa permita si organizarea party-ului. Cei care vor alta locatie vor avea permanent optiunea de a-si gasi oriunde doresc ei. In ceea ce priveste locatiile de cazare, cred ca organizatorii din Sibiu ar trebui sa vina cu mai multe informatii.
$1 scrie:$2arianta de anul trecut a fost foarte buna (desi a avut unele scapari, unele situatii dezamagitoare) si ar trebui urmarita si pentru acest an: o locatie cu capacitate de cazare mare care sa permita si organizarea party-ului.
Una dintre situatiile dezamagitoare fiind pozitionarea hotelului in sine fata de oras, si distanta imensa fata de celelalte locuri de cazare. Multumim colegului de PH care ne-a dus acasa dupa ce am baut la party
Asta am incercat sa fac si eu sa aleg 2 hoteluri si ne stragem toti aproape unul de altu si cand se pleaca la locatie sa fie cati mai multi si sa nu fie nu exista pierduti,inteleg na ca fiecare vreau cu x sau cu y sa stea la penisiune.Orcum si preturile difere de la hotel si pensiune... Multumim florin21 pt interes.
MaÅŸina: Mondeo 2.2tdci Titanium X Sport C-MAX2.0tdci Trend X Sport
28 Noi 2010, 11:32
Bre, eu sunt de parere ca ar trebui sa ne concentram mai mult pe organizare, decat pe dezbaterea locatiei vietii. Oriunde ar fi, important e sa ne adunam si sa ne simtem bine, care este.
Aia cu "oriunde ar fi" nu prea merge. Exista deja experienta a 2 editii. Daca se voteaza doar de dragul locatiei fara a se lua in calcul tot ce inseamna cazare / party / show, nu e tocmai ok.
Ca parere personala, oricum multi voteaza doar pentru ideea de coloana si record. Asa a fost si anul trecut. Cine a vrut cu adevarat sa vina, a facut eforturi (materiale si nu numai) si a venit ca sa isi vada colegii de forum pe viu.
MaÅŸina: Mondeo 2.2tdci Titanium X Sport C-MAX2.0tdci Trend X Sport
28 Noi 2010, 14:29
Multi cu care am discutat la intalnirea de anul asta au spus ca au venit "sa vada si ei cum e". Ce o fi insemnand exact lucrul asta, nu prea am inteles.
Eu m-am gandit ca party ar fi fain undeva in aer liber ca in iunie este cald,strand ceva sau nush unde exact inca nu am vb cu consiliu.Este doar o parere personala deci nu aruncati cu pietre
Votul se apropie de final si sansele sunt minime de a se mai schimba ceva (adica rezultatul votului). Asadar, ar prinde bine niste informatii proaspete despre organizare.
S-a deschis centura. Aveti linkul mai jos cu traseul si o parte unde o sa fim cazati ( bine nu e inca nu am fost la toate pensiunile ) si urmeaza cat de curand si viedeo-ul cu defilarea. http://maps.google.com/maps/ms?ie=UTF&m ... 23f544f349 Deocamdata nu este nimic sigur cu cazarea am fost prin mai multe locati si cam cele mai convenabile pana in prezent ar fi Hotel 11 euro,American Inn Motel etc (gasiti in link ) Ce nu imi place ca sunt cam imprastiate locatile de cazare si nu vreau sa exista pierduti dar o sa lucram si la asta facand niste fluturasi cu o mini harta. Va urma
Acum 3 zile cand am fost nu era inca deschis intrarile dar anul asta is gata.Pai stiu ca e mare dar nu avem cum sa ne intoarcem inapoi altfel,orcum pe centura cred ca o sa-i bagam umpic mai tare Putem iara sa intram inapoi in Sibiu pe drumul care vi de la Medias numa ce e naspa ca o singura banda si acolo nu prea putem sa mergem incet,orcum asta urmeaza sa decitam toti
Deoarece nu mai pot modifica mesajul vreau sa va arat video-ul neofocial cu traseul numa asa sa va faceti o idee pt cei care nu ati trecut prin sibiu in ultimul timp, pana il vom face noi pe cel oficial,pe ecranul mic in intervalul 12:52 (12:52-12:58 se vede in stanga Tirdentul culoare orange) si iara pe cel mare de la 13:44 pana la sfarsit. P.S.Rog un moderator sa-l lipeasca acest mesaj cu del dinainte
Ma bucur ca ti se pare amuzant. Sa parcurgi o distanta de 20 km cu o viteza de 30km/h cu 150+ masini in coloana nu este amuzant. Traseul ar trebui regandit, este mult prea lung.
Nu mi se pare amuzant deloc ,era numa o gluma cu faza cu rasu.Deci sa revenim la ontopic am inteles ca traseul este lung dar cam acest este singur drum cu 2 benzi de la inceput pana la final.Cum am zis mai sus putem sa intram cum vi din Medias numa ca acolo este o singura banda si atunci am incurca foarte mult circulatia.Traseul este unu provizoriu ...
Daca vrem sa stabilim un record, cautati un drum secundar ce poate fi INCHIS COMPLET (am mai scris asta de cateva ori, dar am citit numai eu). Daca vrem numai sa impresionam asistenta, "desenati" un traseu prin oras de ~4-5km. Daca le vrem pe amandoua, legati 2km de defilare in oras cu 5-6km de defilare pe drumul inchis secundar.
zicea cineva mai sus de o "defilare" a 150 de masini pe centura sibiului cu viteze de 30 km/h. centura sibiului e in regim de autostrada, chiar daca are doar 17 km. si pe autostrada viteza minima e de 60 km/h. oricum autostrada e tranzitata de camioane si ca sa depaseasca o coloana de 150 de masini care merg cu 30km/h ar insemna blocare partiala a traficului. iar eu asta nu o consider normala si nici nu cred ca vreun echipaj de politie va accepta asa ceva.
Cred ca nu este o regula obligatorie, - tinand cont de specificul traseului ales - ca defilarea sa se faca cu viteza obligatorie de 30km/h... se poate face, cred, un compromis, si sa se tina cont de viteza minima impusa si sa se circule in coloana cu maxim 90-100km/h si cu pastrarea unei distante minime obligatorii de siguranta intre autovehicolele participante. In felul acesta chiar daca centura Sibiului, are o lungime... nu stiu... sa zicem... de 20km... distanta respectiva poate sa fie parcursa in totalitate, dar intr-un timp mai scurt decat ar fi parcursa cu viteza de 30km/h. Ar fi bine sa incercam sa fim mai constructivi, sa venim cu solutii alternative, iar unde acestea nu exista cred ca se poate face un compromis si o abatere de la reguli... In conditiile de fata traseul este unul cat de cat bun - tinand cont de faptul ca altul nu exista - iar parcarea de la Trident este destul de mare pentru ce se vrea sa fie... Eu va sfatuiesc, sa va strangeti toti de acolo si sa va puneti de comun acord, sa ajungeti la un numitor comun si sa vedeti ce este de facut... nu sa veniti cu argumente contra unu' impotriva altuia... este arhisuficeint ca o fac altii... Nu da deloc bine aici... Asa de bete in roate si de carcoteli este toata lumea buna... Stima...
poate am fost inteles gresit. nu am venit cu "samanta" de scandal. semnalam niste aspecte de care ar trebui sa se tina cont in organizarea evenimentului de fata.
$1 scrie:$2icea cineva mai sus de o "defilare" a 150 de masini pe centura sibiului cu viteze de 30 km/h. centura sibiului e in regim de autostrada, chiar daca are doar 17 km. si pe autostrada viteza minima e de 60 km/h. oricum autostrada e tranzitata de camioane si ca sa depaseasca o coloana de 150 de masini care merg cu 30km/h ar insemna blocare partiala a traficului. iar eu asta nu o consider normala si nici nu cred ca vreun echipaj de politie va accepta asa ceva.
Art.74. – (1) Pe autostrăzi este interzisă circulaţia pietonilor, ... , a tractoarelor şi maşinilor autopropulsate pentru lucrări agricole, precum şi a vehiculelor care, prin construcţie sau din alte cauze, nu pot depăşi viteza de 50 km/h.Daca nu se va schimba locatia vom merge cu 50 km/h in coloana.Orcum am in cap inchiderea unui drum daca aproba cei de la politie numa sa vedem cat de greu va fi si cat va costa asa ceva.
ok 50 km/h, my bad. ca si sugestie un drum ce se poate inchide e cel dintre vechea fabrica din padurea dumbrava si cisnadioara (traseul unde a fost organizat si vtmul). parca a costat vreo 2500 ron inchiderea drumului - nu sunt sigur daca atat a fost, era un zvon - (se face la consiliul judetean) dar tot un politist va face inchiderea drumului, deoarece el are autoritate rutiera.
Ultima oară modificat de radex pe 07 Dec 2010, 18:01, modificat 1 dată în total.
Cererea se face si deoarece este o asociatie non-profit poate vorbi sa fie primaria/prefectura sponsor. Interesati-va bine in legatura cu plata...pentru ca eu stiu ca nu se plateste, dar trebuie organizat din timp pentru ca e alergatura mai mare decat pentru o parcare. Si deci...dute si intreaba si spune-ne ce ai aflat.
Eu cred, sau mai bine zis sper, ca voi glumiti la aia cu 90-100km/h coloana de 150 masini minim.
Ca sa intram in cartea recordurilor regula de aur este: 30km/h si NU mai mult de 2 masini distanta intre participantii in coloana. Parca asa tin minte. Deci ... 90-100km/h ... pica.
Oricum suna usor a gluma proasta/sinistra. Nu va fi raliu, va fi defilare.