parerile mele: locatie, cazare, preturi, obiective turistice, show - foarte multumit.
nota generala (nu pot face comparatie cu alti ani deoarece nu am participat) - 9,50. nu am dat 10 deoarece au fost mici inconveniente dar au fost enumerate anterior si nu le repet.
despre atitudinea ospatarilor, vreme, ceilalti oaspeti ai hotelului, etc ... nu aveti ce reprosuri sa faceti organizatorilor, nu ai cum sa inchizi un hotel si sa le faci training angajatilor. oricum, eu zic ca au compensat prin preturile foarte mici. Cui nu ii placea, erau destule terase, chiar una vis-a-vis cu produse bune.
anul urmator o sa incerc sa vin cu o zi-doua inainte de inceperea evenimentului si sa ajut la organizare, niciodata nu sunt suficienti oameni.
ma bucur ca v-am cunoscut, pe altii revazut, ca am asociat nick-uri cu figuri; tot nu stiu cine e raspunzatorul pentru schimbarea numarului camerei mele in mod repetat, ca mai apoi sa ma trezesc si cu "pericol de electrocutare"

$1 scrie:$2a Andrei din cate imi amintesc s-a votat ce-a mai stoc masina, de aceea a participat si fiesta lui Martini si acel focus albastru ( scuze nu stiu userul)
$1 scrie:$2u sunt curios de o singura chestie

pe ce criterii au fost alese cele 5 masini care au participat la concurs?
si eu am fost curios de ce masina mea a fost selectata pentru masina anului, organizatorii mi-au raspuns pentru ca e stock, insa eu ma gandisem ca intre atatea masini frumoase nu puteau sa zica "da, RS-ul ala e ultima in clasament" asa ca m-au pus si pe mine in lista ca sa fie unul ultimul
multumesc inca o data de premiul pentru RR al anului 2011, o sa ma mandresc cu el si o sa il prezint celor care il merita cu adevarat, colegii din grupa Constanta.
PS: trebuia un premiu pentru cel mai energic participant, stamina maxima ... si sa i se acorde lui
bogdanv care la 20 de ani (de 2 ori) ne arata cum se petrece; ce face ginsengul din om...