de wador29 » 26 Apr 2011, 17:21
Probabil ca la "plimbarea" pe Transalpina vor participa o mica parte din cei veniti la ZCF. Imi aduc aminte de comentariile critice ale unora, pe acest subiect, ca drumul e nashpa, ca e zapada cat casa, ca poate ne ataca Yeti (nu Skoda...)... Banuiesc ca in calitate de turist, inca mai am voie sa bantui pe drumurile tarii, ca tot platesc vigneta si taxa de drum la greu! Anul trecut am transversat Transfagarasanul de 2 ori, si fiind sambata, am mers apropape tot timpul in coloana! N-am mai vazut asa ceva, desi merg pe acolo anual!!! Crede-ma , nu ne-a oprit si nu ne-a amendat nimeni ca rulam intr-o coloana, intamplatoare, de X masini! Probabil ca ar fi bine nici sa nu se implice Asociatia, ca sa n-aiba nimeni de suferit!!! In schimb, poate Asociatia face un efort si ne aduce in iunie cardurile promise pentru martie, ca tot mai sunt 2 zile din aprilie si intram in mai... Asa ca, daca tot nu vrem sa batem nush ce record, hai s-o facem ca intre prieteni, cand plecam la celelalte intalniri, zonale! Cine nu considera ca-si rupe masina si vrea sa vada o particica din frumusetile tarii astia, e binevenit; cui nu-i place, nu e nici o suparare! Gusturile nu se discuta! Parerea mea, evident!
ex - Ford Fusion +, 2006, 1,6 TDCi, 90 cai, sea-gray,ex - OT 11 KXDSuzuki Vitara, Luxus, 2018, 1,4, boosterjet, 140 cai, prime solar yellow, cu plafon cosmic black pearl, OT 12 KXD