Ford România în contact cu ClubFord
12 Ian 2011, 20:29
Total de acord.
Lumea isi zice nemultumirile aici ca e singurul topic unde macar crezi ca te adresezi oficial catre Ford, nu catre dealerii din RO.
Dar e clar ca sunt intrebari incomode, la care nici eu n-as sti ce sa raspund, daca as lucra la Ford, pentru ca nu eu iau deciziile. Aici e doar un purtator de cuvant, care n-are cum sa taie din preturi.
Din pacate asta e, sa speram ca timpul le va rezolva pe toate. Pana atunci, cautam distribuitori de piese ieftine si facem ciudateniile de a ne deplasa in alt judet pentru service, ca stim ca acolo accepta piesele originale aduse de client, si manopera e ok.
Numai bine.
12 Ian 2011, 22:01
Propun sa procedam asa, cineva mai tare in grad eventual Mihai L sa discute cu un admin si in sectiunea Ford Romania in contact cu ClubFord sa avem un al doilea topic despre aceste probleme, eventual aici se pot creea si alte subiecte.
Intre timp probabil ca intrebarile noastre ajung la personele de decizie din Coompanie si poate vom primi un raspuns.
Oricum primul pas facut de Ford Romania de a scrie aici este de laudat, in fond noi ajutam prin acest forum brandul Ford si ne dorim sa creasca cel putin in Romania iar toate aceste propuneri sint facute pentru a-i ajuta.
Probabil din birou pe statistici situatia este roza dar in teren clientii finali pot vedea putin diferit situatia.
Cum a spus si un coleg aici este penibil ca utilizatorii Ford sa cumpere de exemplu aditiv DPF din Oradea (adus din Viena) la un pret de 3 ori mai ieftin fata de reprezentanta si sa vina din Galati in Constanta pentru ca acolo este mai scump nu stiu sa faca aceasta operatie si nici nu accepta piesele clientului.
13 Ian 2011, 11:30
Banui ca se uita macar, apoi le da "send", mai departe...ca na, doar el a zis ca putem posta si aici...sau sa-i trimitem un mesaj privat...

$1 scrie:$2Toate problemele generale menţionate în acest topic sunt redirecţionate către departamentele adecvate din cadrul Ford România. Avem însă rugămintea să ne trimiteţi detaliile concrete cu privire la astfel de situaţii în mesaje private.
Paulica, acelasi lucru l-am spus si eu la sfarsitul primei pagini...daca nenea e interesat sa vada si "vaicarelile" noastre le poate vedea si aici, se poate uita la topicuri deschise cu mult timp in urma si ar putea posta acolo sau poate deschide un alt topic (ca "vaicareli", tot o sa fie...mie inca nu mo trecut nervii pe cei din Bacau d
ar mai ales pe cei din Iasi...bine ca "au iesit din grafic"). Modalitati de a vorbi cu "lumea" ar fi...acum depinde de cata vointa are fiecare...
18 Ian 2011, 21:55
Pina la urma la Ford Romania a inceput activitatea in 2011 sau ...
18 Ian 2011, 22:26
$1 scrie:$2u am fost la Autoklass Sibiu in decembrie pt o reparatie pe garantie si mesterii de acolo mi-au spus ca nu mai au contract cu Ford pt chestiile astea. Asa ca imi ramane sa merg la Cluj sau la Ramnicu Valcea. Unde imi sugerati sa merg? Problemele sunt la electronica.
Stimate coleg, eu iti recomand Rm Valcea pentru ca acolo merg de 4 ani de cand am masina. Motivele mele sunt preturile rezonabile (revizie 15000 km la Fusion diesel - cca 520 lei, cu TVA, materiale si manopera), se lucreaza doar cu programare, poti sa vii cu piesele tale (eu am schimbat amortizoarele spate in decembrie, cumparate de mine din alta sursa). Problema e ca eu fac cca 200 km dus intors, din Slatina. Ramane sa-ti faci socotelile si sa hotarasti tu. Despre Cluj nu comentez pentru ca nu am date. Daca ai nevoie de alte informatii, scrie-mi pe pm.
20 Ian 2011, 13:15
$1 scrie:$2umea isi zice nemultumirile aici ca e singurul topic unde macar crezi ca te adresezi oficial catre Ford.
Aici te adresezi companiei ce se ocupa de imagine Ford si de promovare Ford Romania. Pana sa ajungem cu adresarile direct catre Ford mai dureaza.
$1 scrie:$2ar e clar ca sunt intrebari incomode, la care nici eu n-as sti ce sa raspund, daca as lucra la Ford, pentru ca nu eu iau deciziile.
Si e cu atat mai greu de raspuns in situatia in care te ocupi numai de strategiile de promovare a imaginii, de campaniile publicitare si asa mai departe. Cei care fac strategia preturilor, nu cred ca stiu de existenta acestui topic.
$1 scrie:$2um incep sa apara intrebarile si observatiile incomode, cum incep sa lipseasca raspunsurile...
Ar fi cea mai tare agentie de publicitatea daca ar reusi sa ne spuna de ce practica Ford preturi mari la piesele de schimb. In plus, poate ar fi bine de stiut ca preturile pieselor de schimb sunt decise de catre dealeri. Ford le-a sugerat scaderea preturilor la piese, corelata cu dublarea sau triplarea pretului manoperei. Personal, prefer varianta actuala.
20 Ian 2011, 19:15
$1 scrie:$2..Aici te adresezi companiei ce se ocupa de imagine Ford si de promovare Ford Romania.......
Ar fi cea mai tare agentie de publicitate..........
Si cred ca este vorba de:
http://www.iqads.ro/stire_13068/contul_ ... mania.html
20 Ian 2011, 19:42
Propun ca cineva din cadrul Asociatiei - Comitetul Director sa se discute cu reprezentantii Ford Romania si daca nu ii stresam prea mult sa fie 1-5 topicuri dedicate pe anumite subiecte la care persoanele abilitate sa ne raspunda.
Asa vom sta zile in care sa asteptam raspunsuri daca va asteptati la asa ceva si sa primim doar raspunsuri `corporate` am preluat intrebarile dumneavoastra si le-am transmis departamenteului ce se ocupa de aceste probleme.
21 Ian 2011, 10:48
$1 scrie:$2....Pana sa ajungem cu adresarile direct catre Ford mai dureaza......
Ma Razvane, de ce nu "cetisi" tot ce a zis
zvony? Deci se lucreaza la ceea ce ai propus tu.
21 Ian 2011, 17:33
$1 scrie:$2Aici te adresezi companiei ce se ocupa de imagine Ford si de promovare Ford Romania. Pana sa ajungem cu adresarile direct catre Ford mai dureaza.
noi nu avem de unde sa stim acest lucru, pentru ca nu avem acelasi acces la informatie ca si voi; am crezut ca discutam direct cu Ford Romania (pentru ca userul care a deschis topicul asa se intituleaza

)
inseamna ca mare afacere n-am facut...de felicitari de Mos Craciun frumos colorate putini dintre noi cred ca au nevoie
03 Feb 2011, 13:17
Va multumim pentru parerile si informatiile expuse aici si va putem garanta ca se va tine cont de fiecare dintre ele. Aspectele punctuale au fost inaintate departamentelor competente din cadrul Ford Romania. Acest topic, insa, este menit comunicarii si discutiilor legate de noutatile Ford Romania, asa cum un membru al forumului a scris mai sus. Prin urmare, subiectele care nu sunt legate de noutatile Ford nu vor fi dezbatute aici.
Ramaneti aproape pentru noutatile lunii februarie.
Echipa Ford Romania
03 Feb 2011, 13:35
V-am pregătit 2 weekend-uri în care să testati noile modele Ford C-MAX pe care de curând le-am lansat. Vă aşteptăm în unul din showroom-urile noastre, la
Weekend-ul Inovaţiei Ford, pe 12-13 şi 19-20 Februarie pentru a vedea ce tehnologii v-am mai pregătit!
Motorizări ECOnetic. Mai multă putere, consum mai micVei aprecia economia de combustibil de până la 18%, ajutând în acelaşi timp mediul, cu emisii CO2 mai mici cu 18%.
Asistenţă la parcare. Te mişti mai uşorOdată ce ai activat funcţia de parcare asistată, vehiculul parchează aproape singur, încadrându-se uşor în spaţii înguste. Nu rămâne decât să controlezi pedalele.
Avertizare pentru unghiul mort. Conduci în siguranţăScapi de grija maşinilor care se apropie prin unghiul mort. Noul Ford C-MAX te avertizează de fiecare dată când un vehicul pătrunde în zona de unghi mort.
Scaune flexibile. Fă-ţi spaţiul tăuC-MAX în 5 locuri şi Grand C-MAX în 7 locuri îţi permit să aranjezi spaţiul după bunul plac. Câştigă volum pe rândul din spate, prin plierea scaunelor.
Vă așteptăm la un Test Drive cu noul C-MAX!
http://cmax.fordinromania.ro/
03 Feb 2011, 13:44
Nu se poate face ceva special pentru ClubFord.ro? De exemplu un weekend sau o zi in care membrii CF sa vina si sa beneficieze de Test-Drive? Ne inscriem pe-o lista si, in functie de numarul de inscrisi, se aloca un interval orar sau o zi intreaga.
03 Feb 2011, 13:45
$1 scrie:$23 Ianuarie? Pai nu astepti cam mult?
Are focus 1.4 ... cat de repede vrei sa se miste ?
In alta ordine de idei eu m-am varat pe liste la Colina Baneasa pentru a chinui acel 1.6 fantomatic ( sau poate nu , ca apare in oferte nu ca ecoboostu' de 2l 240+cp care exista fizic da' nu se regaseste in oferta

)
2 puncte care ma intereseaza: motorul de 1.6 (pacat ca nu vine in combinatie si cu powershift) si sistemu' de parcare al prostului

.
Ca masina de familie un Grand CMAX cu toate brizbrizurile mi se pare o treaba buna (poate putin cam scump da' in timp o sa ii scada pretul.. sper

)
03 Feb 2011, 14:20
Nu cred ca veti prinde 1.6 ecoboost

la RomCar cel putin nu va fi decat diesel pentru drive test.

Dar macar vedem cum se comporta masina.
04 Feb 2011, 15:16
Voi cand v-ati inscris pe site pentru drive-test v-a sunat sau contactat cineva pentru confirmare / programare?
Eu m-am inscris pe site dar...e ca si cum nu m-am inscris.
04 Feb 2011, 15:33
Pe mine m-a sunat de la Romcar deoarece m-a recunoscut reprezentantul, colaborand in trecut de mai multe ori cu el.
04 Feb 2011, 15:38
mie mi-a dat colina email
04 Feb 2011, 16:24
Inseamna ca la Casa Auto Timisoara lucrurile merg...ca de obicei.
04 Feb 2011, 16:47
$1 scrie:$2oi cand v-ati inscris pe site pentru drive-test v-a sunat sau contactat cineva pentru confirmare / programare?
Eu m-am inscris pe site dar...e ca si cum nu m-am inscris.

Idem, la Romcar!
07 Feb 2011, 01:33
Mie imi place alta chestie la tot test-drive-ul asta organizat de ford...Pe 1 feb 2011 apare pe feisbuc, pe 2 feb se stie deja pe forum si intreaba colegii de lucru asta...iar pe 3 feb vine nenea de la ford sa ne zica o noutate...

Ceva pareri de la cei care so intors de la test?..
07 Feb 2011, 11:42
Am primit si eu telefon de la Casa Auto Timisoara, am programare pe Sambata, de la ora 10:30 AM.
07 Feb 2011, 11:56
Aha, deci eu am ramas pe dinafara momentan

.
07 Feb 2011, 12:12
Și eu am programare pe mail la Neste și nu m-a contactat nimeni.
07 Feb 2011, 19:53
Sambata am trimis e-mail catre Neste si Colina Baneasa........astazi am fost sunat de Colina si m-am programat ......au la test 1.6 benzina
@all,incercati la colina.....se pare ca sunt mai rapizi
$1 scrie:$2ie mi-a dat colina email
tot 1.6 benzina
07 Feb 2011, 20:19
EcoBoost sau Ti-VCT ?
07 Feb 2011, 21:04
EcoBoost...sa fim seriosi

;Ti-VCT 125 cp
08 Feb 2011, 16:45
Ecoboost nu estem.... insa astept vesti, poate weekendul viitor sa am noroc.. mi-am amanat chinuitul CMAX-ului pe saptamana aviatoare, sper sa am noroc sa apara si un ecoboost
08 Feb 2011, 19:23
Nu prea cred
08 Feb 2011, 21:00
$1 scrie:$2...sper sa am noroc sa apara si un ecoboost...
Vrabia Mihai Viteazu'