Ford România

Problema pompa motorina urgent !

Ford România în contact cu ClubFord

Moderatori: DGAlexandru, verga_Cip

Problema pompa motorina urgent !

Mesajde kri0gen » 02 Ian 2017, 10:11

Buna ziua,
Aseara mi s-a oprit motorul in mers si dupa cateva mici investigatii am concluzionat ca nu prea are ce altceva sa fie decat pompa de injectie. Rugamintea mea este daca stiti cumva pe cineva prin Brasov care ar putea sa o repare intr-un timp relativ scurt (1-2 zile incepand de azi).
Daca nu reusesc asa, singura optiune ar fi sa o urc pe platforma si sa o transport la Suceava la mecanicul care a reparat-o (ea fiind inca in garantie...), dar costul este destul de mare.

Astept raspunsurile voastre si va multumesc anticipat.
kri0gen
Incepator

Maşina: Ford

Re: Problema pompa motorina urgent !

Mesajde turbojack » 02 Ian 2017, 11:49

Ce model si motorizare este ?
turbojack
1nsane Member

Re: Problema pompa motorina urgent !

Mesajde adicristea » 09 Ian 2017, 00:21

Niște detalii despre mașină ar fi fost binevenite. De asemenea, deschiderea unui topic ar trebui făcută în secțiunea relevantă. Vă rog să reveniți.
\\\ Cumpara "romaneste"! Salveaza-ti slujba! ///
Nu fi zmeu, s-ar putea sa zbori!
Nemulţumirile oamenilor nu vin din ceea ce li se întâmplă, ci din diferenţa dintre ceea ce li se întâmplă şi aşteptările lor. ™Ciugu®
Imagine
adicristea

Maşina: Citroen C4 Picasso 1.6 eHDI
VIN: 00000000000000000

Înapoi la Ford România