Arhiva sectiunii Boutique (promotionale ClubFord)
09 Iun 2009, 15:49
Eu sunt 100% sigur că și cu vot democratic și cu tot ce vreți voi tot o să fie o mână de oameni supărați că albumul a ieșit cu poze prea banale, prea nu știu cum, prea mega-ultra-procesate.
@Shine - o să fii surprins să vezi voturile finale la pozele acelea procesate

Pe google găsești mașinile altora editate, aici pe forum se află poze cu mașinile noastre editate. Oricine se pricepe la făcut poze

cu editarea e mai greu.
Și ca disclaimer - toate pozele mega-ultra-editate-făcute de mine sunt rezultatul rugăminților insistente ale proprietarilor. Ei au venit la mine si m-au rugat să le fac mașinile să "arate bine"- și niciunul nu s-a plâns de rezultat
Ba chiar am editat pozele făcute de alții și nici ei nu s-au supărat ba din contră
09 Iun 2009, 16:42
Baieti... stiu ca am 2 poze puse in galeria pentru Calendarul Club Ford, insa prima pe care am pus`o, discutand cu Toxicristi am ajuns la concluzia ca este cam intunecata. Am dat luminozitate mai multa la poza si astept un raspuns, care poza este mai adecvata pentru acest concurs dupa care am sa scot una dintre cele 2 uploadate.
Imi cer scuze ca am adaugat 2 poze cu toate ca regulamentul impune una singura. Am sa remediez aceasta, in cel mai scurt timp posibil. Inca odata mii de scuze.
O zi FORDmidabila la toti colegii !
Cu stima,
Alex
10 Iun 2009, 19:19
FARA POZE PRELUCRATE -doar poate umblat la luminozitate si culori...atat..
o singura poza de membru clubford
se voteaza ipostaza in care se afla masina(din viata de zi cu zi), nu peisajul din spatele masinii..

la final sa fie un echilibru intre cele 9 poze ramase pentru calendar din punct de vedere al gamei de modele FORD.
sper sa iasa ceva frumos..
10 Iun 2009, 19:53
unde se pun pozele ca am si eu cateva interesante
10 Iun 2009, 20:10
THUMBNAIL: successfully removed from Gallery
DISPLAY IMAGE: successfully removed from Gallery
SOURCE IMAGE: successfully removed from Gallery
SQL: data successfully removed.
PROCESS COMPLETED
E vorba de poza mea. Seara buna.
10 Iun 2009, 20:34
pana la urma cum e? prelucrate sau neprelucrate?
10 Iun 2009, 20:34
djxme200 - până la noi ordine se pune câte o imagine editată după bunul plac.
odin_vik - citește cu atenție ultimele 2,3 pagini

Viper - haide frate comentează 2,3 useri că vor poze neprelucrate și te apuci să ștergi aiurea poze ? A ta chiar îmi plăcea.
Pune-o la loc și lasă votul popular și democrat să-și spună cuvântul nu 2,3 useri
10 Iun 2009, 21:55
Nu am mai intrat de 2 zile pe topicul asta si pur si simplu am ramas masca la vederea acestor discutii. Dragi forumisti, cine a spus ceva despre poze editate/ neditate?! Singura conditie, conditie pe care nu multi ati citit-o (exemple: odin_vik, iustin, rares_muresan, gmarian24, andoruls si lista poate continua)si nu ati fost in stare sa o respectati era SA PUNETI O SINGURA POZA. Sunteti fotografi profesionisti/amatori? Va pricepeti la Photoshop? V-ati editat poza? Aveti un prieten care v-a facut poza mai frumoasa? Foarte bine! Este in avantajul vostru! O poza mai frumoasa inseamna mai multe sanse de a aparea in calendar. Pozele urate/neclare/miscate, prelucrate in exces se vor autoelimina in cadrul etapei urmatoare, cu voturile. VA ROG FRUMOS nu mai creati discutii aiurea!
10 Iun 2009, 22:03
Iustin avea doua acum are una... Bafta tuturor!
10 Iun 2009, 22:14
Frate Balcescu, frate Rosseti, sa facem o revolutie...
Votati-ma!!!
Am postat fotografii, vor urma si mai interesante!
10 Iun 2009, 22:23

Unii chiar nu urmaresc ce se vorbeste pe topicul asta??
10 Iun 2009, 23:19
Serios, man, nu te lua dupa ce zice unu'-altu' pe aici : unu vrea peisaj mare cu masina mica, altu vrea masina mare cu peisaj mic, unu vrea poze facute de fiecare, altu vrea poze facute de profesionisti. Baga poza inapoi si vedem la vot ce iese. EU ti-am folosit-o drept model

Cred ca este clar din start ca nu vom putea multumii pe absolut toata lumea, fiind o gama atat de variata de pareri. Scopul e sa multumim majoritatea (care pana la urma este responsabila pentru spiritul comunitatii).
10 Iun 2009, 23:29
Lasa nenea ca nu tin neaparat sa apar pe vreun calendar (ma rog, nu eu, ci masina). Nici nu am vreo frumusete de masina. Stai linistit, ca o sa dorm la noapte, promit
11 Iun 2009, 08:59
Parca vad ca vom apela la poze de pe net pt a nu mai exista discutii...
11 Iun 2009, 10:15
Mai Viper, tu esti serios?
Daca se apuca vreunu sa zica sa nu postam poze cu masini ce nu au euro2, eu sa imi bat jos poza?
11 Iun 2009, 18:17
M-am bagat si eu cu o poza fresh. Poza este neprelucrata pentru ca nu ma pricep la modificat..
12 Iun 2009, 14:08
Cand incepe concursul ?
13 Iun 2009, 14:26
Hai mai 1qule pe bune nu treb sa renunti cu poza aia. Era geniala si merge de minune in lunile de iarna.
13 Iun 2009, 18:09
Selectia incepe cand voi deschide un topic special ptr asa ceva, nu moare nimeni daca mai permitem intrarea pozelor cateva zile.
13 Iun 2009, 18:48
@Iustin: Eu am postat o poza cu masina mea si o poza cu vreo 20 de masini din ClubFord Ploiesti.
@toxicristi: Daca este vreo problema o sa sterg pe una din ele........ sau chiar pe amandoua

Bafta!
13 Iun 2009, 22:29
Haideti cu pozele baieti:D Mai sunt cateva zile pana cand incepe votarea
15 Iun 2009, 16:48
am postat si eu 3 poze cat de cat "artistice" - parerea mea ! Nu ca altii 100 poze facute cu telefonu' mobil din 5 unghiuri de 6 feluri

.
in fine ..m-am rezumat la 1 poza !
Sa traiti bine'
15 Iun 2009, 20:37
am pus jante de 15. sper sa va placa
15 Iun 2009, 20:43
@odin_vik: Frate e vorba ca fiecare sa puna o/una/1 BUCATA poza reprezentativa cu masina lui. NU 20. Citeste regulamentul.
15 Iun 2009, 20:46
asta voiam sa-l intreb si eu, chiar acum...am numarat 13 buc poze, in conditiile in care majoritatea si-au lasat cate o poza
chiar nu intelegi romaneste ?
poate vrei sa ne prezinti masina, e frumoasa, ne plac jantele, dar nu e aici locul, fa-ti topic la "Totul despre membri" daca nu ai unul deja si acolo poti pune un milion de poze