Stickerul lui adrianmihai imi aduce aminte de un banc :
Se duce un om la un magazin de vanatoare : "Aveti pe stoc pantaloni de camuflaj?" La care vanzatorul "Da, dar nu ii mai gasim". Daca in loc de negru ar fi fost alb, ar mai fi mers. Am incercat si eu asa ceva pentru zilele clubford de anu asta si am renuntat (printat cu negru pe transparent) si pus pe geam transparent.
Noi am dori ca toti sa aibe cam la fel si sa nu ne trezim cu 10 tipuri de stickere. Este ovalul alb de 2 dimensiuni si mai nou este unul doar cu scrisul clubford.ro de 150x15mm. Le puteti vedea in
shop .
Daca aveti propuneri concrete si justificate va rog sa le prezentati si discutam.
Pe modelul lui adrian : nu-i vad rostul. Daca ar fi fost cu alb in loc de negru, ar fi mers si pentru lipire pe tabla pentru masinile inchise(care ar putea fi deranjate de masa de alb al stickerului actual), dar atunci nu ar merge cu lipire interioara, acelasi lucru si pentru bordura exterioara a lunetei, bordura care este neagra, netransparenta. Pentru lipirea pe geam/luneta in zona transparenta si cand nu sunt geamuri fumurii, din nou ar trebui sa fie scrisul si conturul/bordura ovalului cu alb.
Cu a lui viper_x nu sunt de acord ca e deja unul asemenator, si, daca nu ma insel, chiar Ionutz are cateva.