16 Feb 2013, 12:46
ok prietene dar ma intereseaza cum fac rezervarea si toate cele ,asta am vazut si eu locatie si cost .
16 Feb 2013, 12:52
$1 scrie:$2alut,
Se va pune in functiune mini-site-ul dedicat evenimentului, iar dupa ce te vei inscrie acolo vei fi contactat de agentia care se va ocupa de organizare si vei primi factura.
16 Feb 2013, 13:19
OK ms frumos .asa mai intelege si omul cum se procedeaza nu ca colegul care ma bagase in ceata si nu aveam nici proiectoarele aprinse .tot pitesteanul meu ma lamureste . ms ms ms
16 Feb 2013, 13:59
Si wador29 ti-a dat o parte din informatiile pe care le cautai.
Apropo, sunt pitestean doar daca imi cumperi o casa si imi faci buletin in Pitesti, altfel, sunt bucurestean de cand mama m-a facut.
17 Feb 2013, 08:33
fiti bai fratilor atenti pe ce butoane apasati
18 Feb 2013, 18:40
$1 scrie:$2color=#FF0000]imposibil de reprodus ... [/color]
Sorin,
Meriti premiul pentru cea mai mizerabila gramatica, de la aparitia forumului si pana la data prezenta

Fii si tu atent cand trimiti cate un mesaj sau postezi, nu de alta, dar nu se intelege nimic din ceea ce ai scris.
Ciao
Ultima oară modificat de
verga_Cip pe 19 Feb 2013, 09:46, modificat 1 dată în total.
Motiv: edit
18 Feb 2013, 21:53
verzi, rosii ... putina "curatenie" se poate? sa ramanem la subiect! multumesc.
18 Feb 2013, 22:47
Interesant si felicitari! Voi fi si eu acolo!
18 Feb 2013, 22:54
.... esti cu adevarat autoritar
nu cred ca vrei sa incepem o bataie de joc la adresa fiecarui username de pe forum ...
Ultima oară modificat de
verga_Cip pe 19 Feb 2013, 09:51, modificat 1 dată în total.
Motiv: edit
19 Feb 2013, 08:39
V-as ruga sa ramanem on topic, fara sa aberam pe teme diverse sau jigniri.
De asemenea, a scrie corect si fara prescurtari este o regula a forumului.
Multumesc pentru intelegere!
25 Feb 2013, 20:14
$1 scrie:$2i wador29 ti-a dat o parte din informatiile pe care le cautai.
Apropo, sunt pitestean doar daca imi cumperi o casa si imi faci buletin in Pitesti, altfel, sunt bucurestean de cand mama m-a facut.

Salut, si ca tot esti din Pitesti ma iei si pe mine, sa nu mergem cu 2 masini deodata.
Am glumit.
Pentru mine este prea devreme sa ma pronunt. pot spune dupa 1 iunie (asta daca nu este prea tarziu)
01 Mar 2013, 06:24
salut. cind se fac rezervarile pentru hotel la zilele club ford?
01 Mar 2013, 13:31
se va da anunt pe forum. va fi site ca in anii trecuti .. o sa fie. un pic de rabdare!
02 Mar 2013, 11:49
Foarte interesant. Voi fi acolo. Trebuie sa fie foarte frumos, nu am ma participat pana acum.
04 Mar 2013, 18:19
Salut! Daca nu fac parte din Asociatie, pot sa stau si eu la hotel? Mi-ar placea sa particip si nu as vrea sa vin pana acolo plin de speranta ca, mai apoi, sa imi caut sa ma cazez prin alte parti...
04 Mar 2013, 19:19
Salut,
Inscrierile sunt libere pentru toata lumea, indiferent ca este vorba de membri ai Asociatiei sau simpli membri pe forum. In perioada respectiva vom lua hotelul in totalitate ceea ce inseamna aproximativ 100 de camere.
In cateva zile se vor deschide inscrierile, oficial, si prin formularul respectiv iti poti alege perioada dorita, tipul de camera, participarea la party etc.
Daca ai ai vreo nelamurire ma poti contacta si prin mesaj privat si iti voi raspunde cu placere.
06 Mar 2013, 14:52
Uitati-va cine mai organizeaza intalnire nationala in aceeasi perioada:
http://forum.clubmazda.ro/index.php?/to ... nala-2013/ 
Coincidenta sau nu...?!
06 Mar 2013, 18:30

foarte tare. e coincidenta locatia, perioada e posibil sa fie aleasa cu influente de pe CF.
avand in vedere ca mazda e ruda "prin alianta" cu fordul poate le facem o gluma intr-o seara. o gluma proasta
06 Mar 2013, 20:53
le furati masinile si le lasati forduri in loc
06 Mar 2013, 21:37
Adica fordurile nu-s masini?
06 Mar 2013, 21:53
adica le furati mazdele si le lasati fordurile in loc, apoi le spuneti ca s-au transformat.
exact asa au facut unii cand erau 2 nunti foarte apropiate: au furat mireasa, dar au adus inapoi mireasa de la nunta cealalta si toti nuntasii au facut ochii cat cepele ca nu semana mireasa cu ce stiau ei
07 Mar 2013, 18:26
Inseamna ca n-au baut destul. Nuntasii.
08 Mar 2013, 10:37
Incepand cu 23 iunie sunt in Mangalia, la niste prieteni.Deci de cazare n-as avea nevoie. Incepe concediul de vara si voi ajunge probabil sambata dupa amiaza la Mangalia. Sunt programate activitati si dupa amiaza, spre seara, eventual? Ca sa stim. Nu de alta, dar tot familionul e mare fan Ford si dorim sa intalnim cativa fordisti pe care nu i-am mai vazut de mult. Daca nu reusim sa ajungem sambata, duminica dimineata suntem in parcare. Mai mult ca sigur va fi cineva pe-acolo sa ne intampine. Ne orientam dupa un parking cu forduri 100%, da?
Bafta la organizare si abia asteptam sa va vedem!
08 Mar 2013, 20:10
@danim: program va fi atat pentru sambata cat si pentru duminica, detalii despre ore si locatii mai aproape de eveniment. iar de parcare, in niciun caz nu o sa ai cum sa ne ratezi
11 Mar 2013, 13:50
De 2 ani si noi facem Nationala tot de Rusalii. Anul acesta s-a votat si majoritatea a vrut la mare.
Ar fi frumos daca am avea niste activitati comune in acea perioada.
11 Mar 2013, 14:43
De 5 ani intilnirea nationala CF Romania este de Rusalii....si asa va fi si peste 5 ani. Data este fixa, singura schimbare o va reprezenta localitatea in care se face aceasta.
Faptul ca sint si cei de la Mazda prin zona e o coincidenta dar nu are cu ce sa ne incurce. De cele mai multe ori la intilnirile lor nationale sint cam 30 de masini....
11 Mar 2013, 15:59
de 4 ani facem de rusalii, prima a fost de 1 mai
14 Mar 2013, 15:16
Gata domnle, ma inscrisai si eu. abia astept sa revad marea romaneasca si sa il revad pe domnul Dan4Ke .
Restul este cancan!
14 Mar 2013, 18:12
Nu v-ati inscris nicaieri. Inscrierile vor incepe in curand. Cei care au "bagat datele" si nu au observat ca in lista participantilor sunt si vedete gen Mama Omida vor trebui sa faca iar acest lucru in momentul in care se va da drumul la inscrieri OFICIAL . Aceea este numai platforma de test, in dezvoltare si pana la varianta finala mai e ceva de munca. Va rog sa aveti rabdare ca veti fi informati cind se va da drumul la inscrieri.
15 Mar 2013, 09:09
chiar ma miram unde s-a inscris tano, ca nu a fost anuntat nimic oficial