Punctul 1 fara comentarii.
Punctul 2 fara comentarii.
Punctul 3 fara comentarii.
Punctul 4...ca raspuns - locatia si pretul ok!,parerea ta,doar ca nu la toti e ok,fiecare are parerea lui.Prea scump nu este,prea departe da.Nu e nevoie sa imi reprosezi mie ca ati fost acolo de joi pana luni,doua nopti de cazare in plus,ca eu nu va caiesc.Apreciez ca ati muncit pe timpul si pe banii vostri,pentru noi ca sa ne simtem bine,dar ati facut asta si pentru voi,sa va distrati si simtiti bine.Nu ai de ce sa imi reprosezi mie sa iti decontez telefon,motorina ,timp,cazare...pentru ca eu cand am fost unde ati organizat voi,nu v-am cerut acest lucru,si nu poti sa o faci la mine acasa ca am doar doua camere la apartament,iar orasul nu e zona turistica,si acum e centrul transee...
Punctul 5...ca raspuns - stii foarte bine ca bucurestiul dicteaza,nu e cazul sa te superi degeaba.La toate intalnirile s-a facut exact cum a dictat bucurestiul,ce muzica sa se asculte,pana la ce ora,cine sa cante,ce mancare...inclusiv la Valcea cand ati pierdut finantarea de la Ford ca ati cerut mai multi bani decat vi s-a propus de ei pentru fiecare participant din coloana pe transalpina...Eu nu am spus ca nu imi convine ca sunt de fatada,doar ca indiferent ce ar vrea sa faca ei,tot ca voi ramane,si e normal sa se dea la o parte.Nu sunt individios pe
martini,nu am de ce,aici ma confunzi,ar trebui poate sa fie individios pe el reprezentantul nostru zonal de aici,dar eu nu.Si nu imi aduc aminte sa ma fi plans ca nu suntem organizati.
Punctul 6...ca raspuns - am comentat pentru ca pot,si am dreptul,nu am nevoie de CEDO.
Punctul 7...ca raspuns - mi-am exprimat parerea exact la subiect.Daca nu iti place romana contemporana,nu e nevoie sa imi reprosezi mie asta,citeste alte carti.
Punctul 8...ca raspuns - parerea mea ca nu era cazul de desene pe pereti,daca nu iti placea ce citesti dadeai pagina sau sareai peste.
Deci colegu
darkmic nu trebuie sa te iriti la niste pareri si comentarii.De ce sa te stresezi pe timpul si banii tai debeaba,sa citesti ce scrie prostimea pe aici...cand poti sa te uiti la TV de exemplu.
martini,ca sa citez un contemporan,matale esti cumva individios pe Bulgari..!!