$1 scrie:$2am nasol

Ma bate si pe mine gandul sa pun un gadget din asta si ma gandeam ca muzica merge in fundal si pe ecran apare GPS-ul. O exista o astfel de unitate (care sa stie sa faca multi-tasking in modul asta)?
Veciul meu GPS Mio C720 facea asta, dar ala statea in holder si nu am gasit zare un bluetooth v2.0 stereo care sa dea semnatl in mufa AUX, stateai firele ca-n jungla.
Azi am avut un drum mai lung si nu e chiar foarte rau, pentru ca GPS box isi face treaba in background si comuta foarte rapid (audio/video) la evenimente (speedcams, schimbari de directie), iar comutarea e foarte rapida. apoi imaginea mai persista cca 10 sec si muzica se aude in background. cei drept ca si la Mio cind apareau evenimete GPS muzica era "taiata" dar imaginea raminea tot timpul in front.
marele avantaj al gpsbox este ca ruleaza foarte rapid softul de navigatie spre deosebire de un PNA / PDA care face foarte multe in paralel (spre exemplu decompresia unui mp3 sau film) si este incetinit de multitasking.
Si iti mai pui si intrebarea ce faci CONDUCI si esti atent la drum sau stai cu ochii in ecran GPS ?