de Gaby » 04 Sep 2006, 21:18
Da, da sunt convins ca au. A, eu mai credeam ca poate gasesc vreo instalatie gata facuta pe masina. Ar trebui sa aiva mufa "priza" sau "mama", mai pe romaneste, pe sub capitonajul aripii spate stanga. Ti-am spus, dracia aia are 30 de cm de fir. Cum nu am gasit nici o mufa prin portbagaj, am intrebat pe aici ca poate nu stiu unde sa caut sau poate imi spune cineva " Stai bai ca am vazut fire de astea la ... ", sau " Nu ai scapare, trebuie sa cumperi cablu de la reprezentanta."
Mufa de la CD Changer merge direct la unitate dar nu poti sa lasi problema asa. Nu ai unde sa le pui. Trebuie un PRELUNGITOR cu mufe de astea, ... personalizate FORD, cred.
Cand am spus mai sus "...sa-l lege la unitate.", ma refeream la un prelungitor facut de ei din portbagaj la unitatea audio. Cu 13 fireeee, nu le mai nimeresc ei, asculta ce spun. Numai sa lipesti 13 fire unul langa altul si tot ramane unul "pe langa". Dar hai sa fiu sincer, daca ar fi aparut cineva si mi-ar fi spus ca stie el pe cineva care face si asa ceva, dus eram.
Sa vad ce fac, dar am o groaza sa intreb cat costa un cablu de ala. O unitate cu CD, cu UN CD, costa la ei 900 si ceva de euro. Deci ? Trebuie sa fie o solutie.
Oricum merci si scuze de limbajul, poate, mai alambicat. Nu stiu ce am. M-am sclerozat (tampit ?). Deh, batranetele. :Joker_PDT_01: