Switch to full style
Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

functii cd player 6000 CD

21 Dec 2007, 03:36

Are careva idee ce functii au butoanele "TA" & "PTY" ?.....aaa si inca ceva cum se memoreaza canalele de radio?(mam chinuit cateva ore dar tot degeaba). Multzumesc anticipat!

21 Dec 2007, 09:28

..nu stiu nici eu ce sunt butoanele alea....domnii de la romcar nu au avut amabilitatea sa imi dea un manual si pt cd......dar....ca sa memorezi canalele e suficient sa ti apasata pret de cateva secunde una dintre tastele numerice si postul de radio se memoreaza pe ea...

21 Dec 2007, 11:20

Din ce stiu, dar nu e sigur :

TA : traffic announcements (se muta automat pe postul care transmite informatii de trafic)
PTY : face o cautare prin posturi dupa tipul programului (program type; ex : news&inf, popular, classics, others)

Pentru ambele banuiesc ca trebuie ca emitatorul sa trimita si tipul prgramului. Nu cred ca se intampla in Romania.

Numai bine!

21 Dec 2007, 15:22

si pt memorare ,,dupa ce ai gasit postul dorit ,apesi lung pe unul dintre numere 1.2.3.4......cam asta despre memorare :wink:

23 Dec 2007, 02:46

Am observat in drum spre Spania ca se intrerupea cd-playerul si se muta pe radio cat timp erau stiri sau informatii din trafic nush sigur ca nu prea intelegeam dar dupa ce termina se muta iar pe cd-player . stiu doar ca functia "NEWS-ON" era activata,de restul (TA & PTY) nush sigur cum erau.

23 Dec 2007, 02:53

Am reusit sa setez canalele de radio.....va multzumesc pt raspunsuri
Răspunde