Cum se poate da muzica mai tare ?
01 Feb 2008, 15:45
Am un Mondeo din 2003 cu Blaupunkt Travelpilot 170 (cred) si are pe un buton CD/C. Daca apas pe el de doua ori apare in stanga ceva gen CDC dar cu un lacat. Presupun pentru ca nu am magazie. Am cautat diferite chestii despre magazie pentru aces model dar nu am gasit mare lucru. Asa ca, daca stie cineva ceva despre acest model, daca are control pentru magazie, daca e posibil sa am pe undeva fire, mufe, spatiu de montaj pentru magazie, ce magazie merge pe el si de ce mufe, cabluri am nevoie, si ceva legat de montaj ... adica daca poate cineva sa ma ajute, il rog s-o faca.
Acest thread poate fi un prilej bun si pentru cei care au acelasi hu si nu stiu ce pot face cu el.
LE: chiar nu e nimeni care are magazie pe mondeo???
01 Mar 2008, 22:38
Din cate am vazut la un prieten acest tip de GPS are o unitate cd-rom in care se introduce cd-ul cu harta exact sub scaunul pasagerului din dreapta. Verifica acolo daca ai ceva de genul sau ceva mufe !! Scuze daca te-am indus pe o pista gresita !!
03 Mar 2008, 09:27
nu e nimic sub acel scaun. nici mufe nefolosite, nici ceva de introdus un cd. oricum, am reusit sa scot unitatea si nu are o mufa de magazie in ea, asa ca.... trebuiesc facute cateva chestii pana sa-mi pun magazie.