Switch to full style
Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

mufa adaptoare

23 Mar 2008, 03:34

de unde pot sa cumpar si eu o mufa adaptoare de la tipul de mufa de la casetofonul ford normal 4500 rds la mufa cred iso (ca cea din imagine)?
Fişiere ataşate
Photo-0119.jpg

Re: mufa adaptoare

23 Mar 2008, 04:03

dar de ce nu identifici tu ce si cum intra in acea mufa ?
decat sa dai 40 euro pe mufa aia ....

23 Mar 2008, 11:50

am o poza mai buna:)
Fişiere ataşate
mufa.JPG

23 Mar 2008, 15:47

Vrei sa pui alt aparat pe Ford ? sau vrei sa pui Cas-ul Ford pe alta masina ?
Pt. prima varianta.. cel mai ieftin ar fi sa cumperi cele 2 mufe ISO mama dintr-un magazin/ targ .. cam 4ron fiecare.
Daca le cumperi dintr-un magazin, vin intr-o pungulita pe care scrie pt. ce e fiecare fir / culoare.
Daca le stii pe alea de pe Ford, e simplu.. daca nu .. le cauti pe net.. sau prin incercari, dupa ce gasesti alimentarea si masa ..
La Ford sunt 2/3/4 .. una e cu alimentare, faruri aprinse, antena; alta e cu boxele; alta cu senzor viteza si alarma; alta pt. navigatie si inca una pt. magazie.
Ca sa poti pune un cas Ford inapoi, cel mai bine e sa lasi mufele acolo, si sa decojesti cablurile la care trebuie sa te legi, pe o portiune de 5mm, legi firul de la mufa iso rasucindu-l pe acea portiune si dai peste cu banda izolatoare.
Pt. varianta a 2-a .. e mai greu un pic de gasit acele mufe care sa intre in spate la Ford.. si trebuie sa mergi pe ceva mai scump - cabluri/mufe adaptoare.

23 Mar 2008, 17:01

vreau sa pun pe masina alt aparat care are in spate configuratia din poza! Deci il dau jos pe cel ford si pun altul!

23 Mar 2008, 17:52

Hai ca am gasit pana la urma un site in care are direct un cablu adaptor cu mufele aferente: ZRS-AS-3B Adaptor FORD ISO
Pagina de web: http://www.metrafo.ro/frame_produse.htm ... yword=ford
Au si masca adaptoare de la 2Din la 1Din (dimensiune inaltime).

24 Mar 2008, 10:54

Eu am luat de la Vitacom si am pus pe cele 2 Mondeo asa ceva:
http://www.vitacom.ro/Products/2830/ISO ... ARNES.html

Vitacomul are sediu si in Bucuresti.
Am trecut de acum 4 ani la Blaupunkt :D si nu se compara. Urmeaza unul cu mp3/card reader/usb ca sa scap de magazia de CD-uri.
Răspunde