Switch to full style
Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

IGo 2008 - advanced settings

06 Aug 2008, 13:31

Stie cineva:
1. care este locatia / fisirerul (scriptul) de configurare a rezolutiei de iesire pentru display ?
2. daca acest script modifica si vreuna din setarile baza din wince 4.2 - 5.0 - 6.0 privind rezolutia afisata ?

Re: IGo 2008 - advanced settings

06 Aug 2008, 13:53

Teoretic in sys.txt poti adauga diverse instructiuni care forteaza aparatul sa incarce anumite setari. Care sunt ele, nu stiu insa. Iti trimit pe PM o adresa unde poti gasi raspunsuri. Instructiunile nu vor afecta partea de Windows.

06 Aug 2008, 14:04

$1 scrie:$2eoretic in sys.txt poti adauga diverse instructiuni care forteaza aparatul sa incarce anumite setari. Care sunt ele, nu stiu insa. Iti trimit pe PM o adresa unde poti gasi raspunsuri. Instructiunile nu vor afecta partea de Windows.

se pare ca sys.txt nu este suficient ca sa schimbe/forteze si rezolutia de iesire a wince. Sa piu putin mai detaliat: eu am 2 gps: 1. mio c720 unlocked pe care instalat si IGo 2008 si care este OK si 2. un gpsbox unit cu wince 4.2 care a venit chiar cu IGo2008
Chestia este ca gpsbox scoate catre unitatea multimedia o rezolutie destul de proasta si tot jucindu-ma cu cardurile SD/MMC am observat ca cardul de pe mio isi pierduse rezolutia de iesire pe display mio (reinstalat soft totul ok) dar mi-a dat de gindit ca a-si putea modifica si scriptul de configurare al gpsbos astfel incit sa aiba o rezolutie acceptabila suportata bineinteles si de IGo

astept oricum PM ca sa-ti dau un replay cu alte site ref la wince si softuri navigatie

08 Aug 2008, 09:13

PM si la mine plx, nu reusesc sa-l fac sa se impace cu un Asus si nu dau banii pe el daca nu merje :D
Răspunde