Cum se poate da muzica mai tare ?
05 Aug 2006, 23:59
cine imi spune si mie cum se misca sistemul audio de pe ford (cel cu facelift)..si anume cel cu navigatie,si ce firma e,respectiv ce putere reala are(RMS)?e superior celui fara navigatie-sony?thanks
10 Aug 2006, 20:19
daca vrei navigatie nu mai bine iei un palm? ...din cate stiu este mult mai bun
10 Aug 2006, 21:24
$1 scrie:$2ine imi spune si mie cum se misca sistemul audio de pe ford (cel cu facelift)..si anume cel cu navigatie,si ce firma e,respectiv ce putere reala are(RMS)?e superior celui fara navigatie-sony?thanks
Daca ne spui si la ce model te referi poate o sa-ti raspunda cineva mai aproape de adevar
Cat despre navigatie de pe Ford oricum nu are RO
Navigatie costa 10-11 Bilete un Palm de la Fujistu Siemens N500 au N520
De Soft vorbim la o bere da rnu ti-l dau ca e pe banii licentze etc :icon_cool:
11 Aug 2006, 00:18
$1 scrie:$2ine imi spune si mie cum se misca sistemul audio de pe ford (cel cu facelift)..si anume cel cu navigatie,si ce firma e,respectiv ce putere reala are(RMS)?e superior celui fara navigatie-sony?thanks
am intrebat si eu pe cineva care are navigatie pe mondeo din fabrica (fara face lift) si mi-a spus ca are tot 4 boxe, acum poate calitatea semnalului este mai buna, dar boxele sunt aceleasi...deci tind sa cred ca sunetul din masina nu este superior celui fara navigatie...asta pana la face-lift!
11 Aug 2006, 00:22
Nu e nici o sfaraiala sistemul NAVI de la ford din simplul motiv ca in RO nu merge....iar despre calitatea sunetului...nu e diferenta......
11 Aug 2006, 02:02
stiu k in romania nu merge..dar asa voi cumpara masina cu navigatie MARE(oricum nu strica,are un aspect frumos)..pe modelul cu facelift sunt 2 tipuri de navigatie una cu ecran de 7" si una cu ecran de 4"...masina va avea navi cu ecran de 7" ..nush ce tip este..de asta intrebam despre detalii..
11 Aug 2006, 11:03
Eu am navi pe Focus, BLAUPUNKT TRAVEL PILOT. Mai multe nu stiu!
Nu e diferenta la audio deloc. In rest... ai mai multe butoane, in care de multe ori te m ai incurci! :icon_mrgreen:
Bafta
11 Aug 2006, 19:37
nu cred k e vorba de ce ai tu pe masina
19 Aug 2006, 06:37
Nu are nici o legatura calitatea sunetului cu sistemul de navigatie. La varianta de masina cu NAVI, interfata din consola centrala e alta, ca sa includa si ecran pt navigatie. Dar atat. Ai aceleasi boxe. Aceleasi fire si conexiuni fara aur :icon_biggrin:
Personal sunt multumit de calitatea sunetului si de puterea boxelor din sistemul Visteon de pe Mondeo.
Totusi, parca e mult mai practic un sistem GPS - Palm din orice magazin. Si il iei cu soft pt Romania. E adevarat ca uneori mai areprobleme cu semnalul...
19 Aug 2006, 07:08
Un alt "avantaj" al unui handheld/pocket PC este ca trebuie sa-l iei mereu din masina... asta ca sa nu te ajute altcineva! :icon_mrgreen:
19 Aug 2006, 13:54
Mie chiar mi se pare un avantaj asta. De exemplu daca pleci in vacanta prin Europa, sa zicem in Paris, dupa ce lasi masina poti lua ppc-ul cu tine si prin oras,sa nu stai cu harti si cu intrebari catre localnici.
19 Aug 2006, 15:27
Cred ca pentru 2-3 saptamani pe an cat se duce un "amarastean" in alte tari nu merita ca restul timpului sa cari scula cu tine.
Daca ai si alte foloase de pe urma ei poate, poate...
19 Aug 2006, 15:46
Pai tocmai, de ce sa o ai mereu montata pe bord, inclusa in bord, etc. Cand ai nevoie montezi suportul si pleci la drum.
21 Aug 2006, 07:01
$1 scrie:$2
Eu am navi pe Focus, BLAUPUNKT TRAVEL PILOT. Mai multe nu stiu!
Nu e diferenta la audio deloc. In rest... ai mai multe butoane, in care de multe ori te m ai incurci! :icon_mrgreen:
Bafta
$1 scrie:$2u cred k e vorba de ce ai tu pe masina
N-ai inteles....Nu m-am laudat cu ce am... ti-am spus doar ca : "Nu e diferenta la audio deloc."
Apoi... tu ai intrebat "... si ce firma e,respectiv ..." iar eu ti-am spus marca de pe focusul meu.... Mai multe nu stiu! Dar din punctul meu de vedere, se aude super bine, nu distorsioneaza, nu bazaie... foarte fain!
Bafta