Cum se poate da muzica mai tare ?
30 Sep 2008, 20:52
salutare am luat un garmin 200w din germania si nu am harta rom .poate cineva sa ma ajute ?
30 Sep 2008, 21:56
Se gasesc de cumparat

, se cheama atlasul digital al Romaniei (R.O.A.D 2006), poti sa cauti un pic pe google, o sa gasesti mai multe informatii.
PS. Daca ai inteles aluzia, spor la "cautat".
28 Oct 2008, 22:21
Adevarat, dar nuuita sa iti cumper si un SD card si dupa aceea sa iti instalezi harta Romaniei pe SD card sa nu iti afecteze urmatoarele update-uri pe care le vei face la GPS
28 Oct 2008, 22:44
$1 scrie:$2devarat, dar nuuita sa iti cumper si un SD card si dupa aceea sa iti instalezi harta Romaniei pe SD card sa nu iti afecteze urmatoarele update-uri pe care le vei face la GPS

Si eu care incercam sa fiu subtil...
30 Oct 2008, 22:06
Daca reusesti sa-ti instalezi harta Ro de la Garmin te rog spune-mi si mie cum ai facut. Eu m-am chinuit vreo saptamana da nu mi-a iesit. multumesc!
27 Noi 2008, 07:58
$1 scrie:$2aca reusesti sa-ti instalezi harta Ro de la Garmin te rog spune-mi si mie cum ai facut. Eu m-am chinuit vreo saptamana da nu mi-a iesit. multumesc!
Salut,
Se gaseste pe net harta romaniei pentru Garmin Nuvi. Este un dvd "Garmin city navigator NT" (asta e una din variante) care contin hartile tarilor din europa. Harta romaniei este destul de slabuta (doar Bucuresti si Timisoara la nivel de strada). Se instaleaza destul de usor, iar dvd-ul il gasesti pe "torrents". Vine insotit si de softul cu care generezi codurile cu care deblochezi harta. Vezi aici
XXXCu stima....
Ultima oară modificat de
DGAlexandru pe 29 Dec 2008, 11:43, modificat 1 dată în total.
Motiv: Scos link-ul catre warez. Te rog sa nu mai dai astfel de detalii pe public, pentru ca incalca Regulamentul Forumului.
27 Noi 2008, 17:16
$1 scrie:$2..
Cu stima....
Stimabile!!!

In general informatiile de genul asta se furnizeaza in privat si nu pe forum, avand in vedere ca este vorba de o chestie destul de delicata numita "piraterie".
03 Ian 2009, 21:09
si nu uitati a aparut si harta Romaniei in detaliu. Se numeste R.O.AD 2008 SI ESTE MINUNAT; astept pm