Cum se poate da muzica mai tare ?
20 Sep 2006, 13:51
Salutare!
Tocmai mi-am achizitionat o Fiesta 1.4 TDCi din 2003. Super masinutza numai ca ma cam streseaza acel casetofon (modelul este 3500).
Am citit aici pe forum despre varianta inlocuirii lui cu un mp3 player si cu masca aferenta, dar nu prea ma incanta ideea sincer sa fiu. Vreau sa va intreb daca exista posibilitatea atasarii unui cd changer la tipul asta de casetofon.
Merci!
20 Sep 2006, 14:01
Daca ai pe el un buton pe care scrie CD inseamna ca este prevazut cu conector pt Cd Changer, altfel nu prea poti atasa unul..eventual doar un Cd/Mp3 Player daca ai mufa de intrare Aux ori o caseta adaptoare.
20 Sep 2006, 14:07
:icon_cry: nu cred ca exista un astfel de buton. Cred ca voi fi nevoit sa apelez la bisturiu pentru un face-lift al bordului :icon_mrgreen: . Sper sa nu arate prea rau cu masca respectiva.
29 Ian 2008, 18:45
$1 scrie:$2icon_cry: nu cred ca exista un astfel de buton. Cred ca voi fi nevoit sa apelez la bisturiu pentru un face-lift al bordului :icon_mrgreen: . Sper sa nu arate prea rau cu masca respectiva.
Daca vreti sa va schimbati sistemul audio, sunt interesat sa-l achizitionez pe cel vechi... Eu am un 2500 casetofon fara RDS sau E.O.N....