Switch to full style
Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Pierd comenzile de la volan??

13 Dec 2008, 12:56

Salut... am si eu o nedumerire... vreau sa-mi schimb cd-playeru original al masinii cu ceva mai bun si sa-mi schimb si boxele. Intrebarea este... daca imi schimb cd-playerul comenzile de la volan se mai pot lega?? si daca da la toate tipurile de cd-player sau doar la numite tipuri si care ar fi acelea???

Re: Pierd comenzile de la volan??

13 Dec 2008, 21:49

da, le pierzi. dar exista adaptoare care se conecteaza la noul p3 player si la comenzile masinii si care te lasa sa folosesti comenzile de la volan pe orice mp3 player.

13 Dec 2008, 22:05

Comenzile de la volan se pot folosi cu unele player-e aftermarket, insa nu cu toate si, mai important, nu direct. Pentru conectare ai nevoie de un adaptor (un dispozitiv electronic, nu doar o mufa); exista adaptoare pentru majoritatea marcilor cunoscute.
Nu exista un "tip" de CD-Player care sa suporte aceste "telecomenzi pe fir" ("wired remote"); in general cele "entry-level" nu au aceasta facilitate.

10 Mar 2009, 21:41

salut! stie cineva cit costa si unde gasesc adaptorul asta in cazul in care as inlocui cd player original de pe masina care s-a stricat... multumesc!

10 Mar 2009, 22:52

Aduc asa ceva la comanda din Germania. Cei interesati de asemenea adaptoare sunt rugati sa imi lase un PM.
Răspunde