Switch to full style
Cum se poate da muzica mai tare ?
Subiect închis

Am pus MP3 pe KA cu rama adaptoare, dar nu am mufa.

01 Ian 2009, 18:55

am si eu o problema.am luat un mp3 pt Ka-ul propretate personala dar acum intampin o problema, am luat rama adaptatoare dar nu am luat adaptorul de la mufa ford la mufa iso.nu mai vreau sa iau mufa ca pana la urma dublez costul cas-ului.Stie careva sa imi zica cum pot sa ocolesc mufa respectiv sa fac legaturile pe direct,o schema electrica a partii de audio de la ka sau niste hint-uri .

Re: Am pus MP3 pe KA cu rama adaptoare, dar nu am mufa.

02 Ian 2009, 02:04

In aceasta sectiune gasesti un thread in care ti se ofera informatii despre mufele de pe Ford, dar nu numai.
Totusi, un cablu adaptor, cu mufele necesare, de la Ford la ISO, costa pana in 15lei la Vitacom de ex.

03 Ian 2009, 11:02

$1 scrie:$2m si eu o problema.am luat un mp3 pt Ka-ul propretate personala dar acum intampin o problema, am luat rama adaptatoare dar nu am luat adaptorul de la mufa ford la mufa iso.nu mai vreau sa iau mufa ca pana la urma dublez costul cas-ului.Stie careva sa imi zica cum pot sa ocolesc mufa respectiv sa fac legaturile pe direct,o schema electrica a partii de audio de la ka sau niste hint-uri .

Salut,
Nu stiu ce ai avut inainte de a pune mp3-ul dar eu am avut radio-casetofon. Cind l-am schimbat, daca imi aduc bine aminte, erau 2 mufe care legau instalatia electrica de casetofon:
- una cu 4 fire, la care erau conectate difuzoarele
- una cu 3 fire, un plus permanent (pentru memoria radio-ului). un plus de pe contact (pozitia 1 "accesorii") si un plus "pozitii" care era activ cind aprinde-am pozitiile.

Cam astea sint toate firele de la casetofon. Ca sa fii sigur ca nu le-ai incurcat, inainte sa le conectezi la mp3 le poti verifica si cu aparatul de masura.

Bafta...

03 Ian 2009, 12:53

Cu un creion de tensiune de 12v sau un bec cu 2 fire descoperi usor. Eu m-am folosit de bricheta (mijlocul e +, marginea e -).
Si ca sa fie si mai simplu, oamenii destepti de la ford au marcat firele cu - cu o dunga maro (cel putin la mine asa este, deci f probabil si la tine) si firele sunt de aceeasi culoare (ex. galben (+) si galben/maro (-) de la acelasi circuit)

04 Ian 2009, 21:15

ok faza tare pana la urma am mers la electrician auto pt ca in temerarara incercare am facut un scurt si nu mai mergea alarma:))...ok constatarea electricianului 6 sigurante de 10A arse si constatare personala: portocaliu cu negru-faza, verde cu negru-nul.Acum mere si reparatia tentativei personale 40RON.Va foarte merci!An bun fara evenimente!...topicu se poate inchide merci!
Subiect închis