Switch to full style
Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

NAVIGATIE Travelpilot EX

11 Feb 2009, 21:17

Am un Mondeo din 2006 cu navigatie Travelpilot EX si cu un cd pe Germania. Cine ma poate ajuta cu un cd pe Europa de est sau pe toata Europa daca exista asa ceva. :-/
Merci mult!
Cu stima GADIA.
Ultima oară modificat de DGAlexandru pe 30 Apr 2010, 14:11, modificat 1 dată în total.
Motiv: titlu

Re: NAVIGATIE

11 Feb 2009, 22:52

ai nevoie de un CD tip E, de la TeleAtlas.
aici e shop-ul lor: http://navigation.teleatlas.com/en/shop ... velpilot-e

daca te gandesti sa copiezi cd-uld e la cineva, gandeste-te de 2 ori, ca nu prea merge. are o protectie custom si, din ce stiu eu, inca n-a reusit nimeni sa o sparga. umbla vorba ca protectia ar folosi si ceva hardware, incorporat in unitati.

12 Mar 2010, 14:50

A reusit totusi cineva?

Sau noutati in materie de hartile de EST pentru Travel Pilot EX???

merci,

25 Mar 2010, 20:10

si eu as fi interesat daca se poate; :-/ eu am auzit ca exista

30 Apr 2010, 13:52

Chiar nimeni nu are asa ceva - nu pot sa cred ca multi romani au cumparat masini cu dotarea asta degeaba...va rog impartiti frateste...

Merci,

30 Apr 2010, 17:39

$1 scrie:$2..... are o protectie custom si........inca n-a reusit nimeni sa o sparga

Re: NAVIGATIE Travelpilot EX

10 Mai 2010, 22:50

Se poate copia cd-ul dar numai cu CloneCD, am vazut pe un forum la http://www.digital-kaos.co.uk, dar inca n-am incercat...

11 Mai 2010, 07:25

ar fi bine sa fie asa. incearca si anunta-ne si pe noi.
cand am luat masina (acum mai bine de 2 ani) eu am incercat sa fac o copie a cd-ului, pt siguranta, dar n-a functionat. nu mai stiu ce am folosit, probabil ceva gen nero.

11 Mai 2010, 12:17

incerc , daca gasesc un CD pt k nici eu nu am, am cumparat masina fara CD :( , un tip din anglia a promis k face o copie dar inca nu a facut...

26 Mai 2010, 13:34

Smiley, Daca ai deja CD venit cu masina fa-ne si noua un ISO imagine...sau o copie cu Clone CD...
Merci,
Ce varianta sunt hartile? 2008? ar fi super!!!

26 Mai 2010, 18:26

cred ca sunt de prin 2004, de cand e si masina
un ISO e inutil, am incercat deja si unitatea nu recunoaste cd-ul. o sa incerc si cu CloneCD, dar din ce am citit pe net sansele sa mearga sunt infime.

31 Mai 2010, 13:16

Smiley,
Ai CD cu harta de RO din 2004?
da-mi un ID daca reusesti cu Clone.

Merci,

31 Mai 2010, 14:03

europa, dar fara RO

05 Iun 2010, 07:16

sal ford-isti
am si eu aceeasi problema cu cd-ul de navigatie. Eu am cd cu franta si principalele rute dar nu am si romania. Daca reusiti sa faceti ceva sa avem si romania in harti dati de veste. Cu ce va pot ajuta? CD-ul pe care-l am e original blaupunkt cu sigla ford.

22 Iun 2010, 23:31

Cd-urile E nu pot fi copiate sub nici o forma. Nimeni din lume nu a reusit pana la ora actuala. Asa ca singura posibilitate ramane un cd original.

Are cineva un cd original din 2006 sau mai nou pentru Travelpilot EX? As vrea doar sa-l imprumut, eventual il si cumpar. Nu conteaza harta.

29 Iun 2010, 00:19

Are cineva un cd cu italia? ceva mai nou macar 2005

parerii fratilor

04 Iul 2010, 14:06

salut am si eu ford focus tournier 2002 cu navigatie cu cd si magazie de cd si as vrea sa stiu dak exista cd pt navigatie cu harta romaniei si dak da cat costa???a avut careva??
Fişiere ataşate
65_0.jpg
modelul asta e

09 Aug 2010, 19:33

Salut , nu exista harta pentru Ro numai pentru Germania, Franta , .... http://navigation.teleatlas.com/en/shop ... velpilot-e

19 Aug 2010, 10:54

Cine ma poate ajuta si pe mine cu un cd pt Italia,pentru o luna jumate baietii din Brasov, sau din inprejurimi vin eu sa il iau, las la schimb Germania.ESTE URGENT
Răspunde