Switch to full style
Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

intrebari muzica after-market

26 Feb 2009, 19:56

mi-am pus si eu dupa ce am luat masina muzica Hifonics Titan de 400 RMS. si sunt pareri peste pareri. unii spun ca muzica ce depaseste 400 rms are nevoie de condensator, altii spun ca ce e sub 600 rms nu are nevoie. eu nu am observat pana acum probleme cum spun altii ca au cum ca daca dau volumu pe la jumate cam toate luminile palpaie dupa bass. va intreb si pe voi, sa-mi iau sau nu? mie mi sa nu-mi f*t alternatoru si sa protejez cat de cat bateria.(apropo cum aflu de cati ah este bateria ca n-am nici o sansa sa o scot din locasul ei fara chin)

Re: intrebari muzica after-market

27 Feb 2009, 00:05

Daca palpaie luminile ai nevoie de condensator cu cat mai mare cu atat mai bine minim 1Farad
Baterie ai de 60AH
Cu Stima

27 Feb 2009, 09:13

pai de asta intreb, ca la mine ii totul perfect. si sa nu dau bani aiurea pe el si sa-l iau degeaba.

28 Feb 2009, 14:52

dak vrei sa nu schimbi bateria dupa 3 luni eu i-ti zic sa-ti pui condensator .....
spor....

06 Mar 2009, 15:43

mi-am luat condensator. nu mai sunt chinuit de ganduri acum daca sa-mi iau sau nu.
Fişiere ataşate
Image043.jpg
Image042.jpg

06 Mar 2009, 19:52

cat ai dat pe condensator?

06 Mar 2009, 19:53

1 milion jumate, l-am luat dintr-un magazin de muzica din Euro

06 Mar 2009, 19:56

merci mult!
si eu am amplificator + tub si ma gandesc daca sa`mi iau sau nu...

06 Mar 2009, 20:08

si eu m-am tot gandit pana m-am zabunit de cap, m-am enervat si mi-am luat. da nu-mi pare rau. protejeaza bateria si alternatoru, pot sa stau mai mult cu muzica si masina oprita(se descarca mai greu) si pe deasupra si arata fain

06 Mar 2009, 20:19

eu am motorul pe benzina si respectiv bateria mai slaba (45 Ah) si pana acum nu am avut nici un fel de probleme... dar cine shtie... cred ca o sa`mi iau si eu.

07 Mar 2009, 00:06

Condensatorul "niveleaza" curentul furnizat amplificatoarelor, cit ai in baterie atit o sa consumi, el nu mareste durata de viata a bateriei. Oricum e bine ca l-ai pus.

09 Mar 2009, 11:13

Cel mai bine e sa folosesti un cablu de alimentare cat mai gros de preferat un 0 AWG si daca se poate o baterie cu amperaj mare eventual un deep cycle. Condensatorul nu suplineste lipsa de curent a sistemului. Acesta ajuta la mentinerea linearitatii voltajului in sistem insa pe durate f scurte. Sistemul meu are 4X110W RMS + 1x500W RMS si am o baterie de 45 de amperi si un cablu de 4AWG din cupru 100%, nici un condensator si totusi nu sunt probleme..

PS: ca si recomandare se foloseste 1F la 900W RMS

09 Mar 2009, 13:38

nici eu nu am avut nici cea mai mica problema da am zis sa fie totusi ca rau nu face. baterii deep cycle is scumpe, nu dau io atatia ban pe asa ceva

10 Mar 2009, 11:17

Intr-adevar scumpa insa merita toti banii chiar si daca nu o folosesti pentru audio..
Răspunde