Cum se poate da muzica mai tare ?
16 Mar 2009, 19:30
Imi poate spune si mie cineva care socket este destinat comenzilor de la volan?
- Fişiere ataşate
-

16 Mar 2009, 19:55
...pe mufa din stinga in poza ta ,cele doua picioruse care sunt separat sunt iesirea pentru remote control.
16 Mar 2009, 20:09
Te referi la pozitia 1 sau 2? (vezi poza)
- Fişiere ataşate
-

16 Mar 2009, 20:14
Tu ce intelegi din "Mufa stanga, cei doi pini separati"?
16 Mar 2009, 20:15
..mufa (poza )1..
16 Mar 2009, 20:21
Nu inteleg cum pe o mufa intra mai multe dispozitive...Nu am masina dotata cu telecomanda, insa socket'ul din stanga care cuprinde si cei 2 pini de care vorbiti voi este ocupat deja de o mufa. Urmeaza sa achizitionez una si vreau sa stiu cum o cuplez la unitatea audio.
16 Mar 2009, 20:25
Pai o fi ocupata de mufa dar are fire care sa corespunda celor doi pini?

uite ceva care-ti va fi util probabil:

totusi mie mi se pare cam ciudat sa fie decat doi pini pentru comenzile de pe volan!
Ultima oară modificat de
Alma pe 16 Mar 2009, 20:30, modificat 1 dată în total.
16 Mar 2009, 20:29
....normal daca ai avut casul din fabrica mufa pentru comenzile de pe volan o ai pe coloana de directie.
16 Mar 2009, 20:38
$1 scrie:$2ai o fi ocupata de mufa dar are fire care sa corespunda celor doi pini?

uite ceva care-ti va fi util probabil:

totusi mie mi se pare cam ciudat sa fie decat doi pini pentru comenzile de pe volan!

....tel mute (car kit), speed pulse (primirea semnalului de viteza pentru marirea vol., scaderea vol. in tipul mersului), alb maro (comanda volan), sub cele doua fire alimentare cd changer.
16 Mar 2009, 22:15
$1 scrie:$2...normal daca ai avut casul din fabrica mufa pentru comenzile de pe volan o ai pe coloana de directie.
Asta voiam sa aud defapt, lucru pe care l'am si banuit dealtfel...totusi am sa verific sa fiu sigur, demontand capacele coloanei de directie. Asa mi'ar ramane de luat telecomanda si capacul inferior prevazut cu orificiu. Inainte de upgrade masina a avut 4000RDS. Va multumesc pt. raspunsurile prompte!
20 Mar 2009, 14:26
Ar cam trebui ca masina sa aiba mufa pentru comenzile audio in coloana de directie. Exact acelasi lucru am facut si eu, mi-am cumparat maneta de comenzi audio(cea de sub maneta de semnalizare), apoi nu stiam de unde sa incep sa o montez. Primul lucru pe care l-am facut am desfacut capacele de la coloana de directie a volanului si surpriza mufa pentru comenzile audio era acolo, doar ca era acoperita cu izolerband. Am desfacut izolerbandu am bagat mufa de la volan in maneta de comenzi audio si a MERS. Apropo am un ff2 din dec2005.
26 Mar 2009, 17:50
In cele din urma am reusit sa termin upgrade-ul

. Am gasit mufa "pitita" peste o alta mai mare, cu banda izolatoare...Am facut transplantul de componente si anume capacul inferior al coloanei de directie plus telecomanda...si le'am montat. Functioneaza perfect...
P.S. Ordinea pozelor este de jos in sus...
P.S.2 Ofer spre vanzare 4000RDS'ul, eventualii doritori sa lase un mesaj pe PM.
- Fişiere ataşate
-

-

-

-

-

- Aspect initial