Switch to full style
Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Alegere radiocd auto

14 Dec 2006, 22:55

Vreau sa imi cumpar un radiocasetofon auto. Am gasit 3 modele care imi par interesante.
http://www.domo.ro/Audio-Video/Car_audi ... EH-2820MP#
http://www.domo.ro/Audio-Video/Car_audi ... C_KD-G322#
http://www.domo.ro/Audio-Video/Car_audi ... CQ-C1303NE

Ce ma incurca pe mine in momentul de fata e tipul de conexiune al fiecarui model. Ce reprezinta aux, iso, lineout, preout?
In momentul de fata am montat pe masina un radiocd Sony CDX L-360. Habar nu am cum e conectat. Am atasat o poza din manual cu mufa din spate. Ce tip de conexiune foloseste acest aparat??
Multumesc

14 Dec 2006, 23:04

foloseste conexiune ISO, dar poza este de la o mufa speciala care se desface in 2 conectori ISO. (e un cablu mic de 10cm care e in cutie). Cat despre recomandare, parerea mea ar fi sa alegi panasonic sau pioneer , in ordinea asta. jvc are aspect de plastic ieftin

15 Dec 2006, 12:03

Eu recomand Pioneer-ul. Am un Pioneer in Dacie si nu suna Blaupunktul din Mondeo cum suna ala !! :icon_mrgreen:
E adevarat ca in Dacie ai nevoie de putere si difuzoare sa auzi ceva (eu am...) :icon_lol: .
Adaptor din mufa Ford in ISO gasesti la http://www.vitacom.ro, au magazin si in Bucuresti ;). Asta ca sa nu te chinui sa tai firele :icon_mrgreen: .

15 Dec 2006, 12:09

In primul rand de departe Pioneer este cel mai bun.

"Ce reprezinta aux, iso, lineout, preout?"

Aux - iesire auxiliara
Line Out - Cam acelasi lucru
Pre Out - iesire auxiliara neamplificata (se foloseste la statii)
Iso - standard international de mufare (de obicei cam toate cd-playerele after market folosesc/vin cu mufa/adaptor iso)

Toate iesirile reprezinta cam acelasi lucru, numai sa intrebi daca sunt sau nu amplificate. Daca folosesti statie separata e bine sa folosesti iesire neamplificata. Amplificatorul CD-ului iti baga zgomote, distorsiuni si iti dai seama ca nu scoate aceeasi putere ca o statie de sine statatoare.

15 Dec 2006, 12:42

mai bun pioneer ............. nush
io am avut exact jvc-ul ala si mere belea rau de tot pe un focus volumul e pana la 50 io foloseam 26 - 30 max suna f fain, bas cat vrei, mai si ramane :). io n-am reusit la el sa scot demo-ul ala ce tot apoare pe display dar nici nu am insistat. ma gandeam sa cumpar un subwoofer sa-l leg la el dar am schimbat masina cu totu. daca ar fi sa iau as alege poate tot jvc stiu cum merge, am auzit si blaupunkt si pioneer, parerea mea, pioneer de departe cel mai bun nu e valabila. depinde si cum ti-e norocul :) . Acum trebuie si io sa iau un mp3 player ca-i cel mai sfant ca sonorizare. am cdplayer original ford cu comenzi la volan dar prefer mp3-u. o sa iau un sony la vreo 4 mil ca sun fainutz. cat despre modu de legare ce-l mai fain ii adaptor. io n-am avut de unde lua ieftin, am scos papucii si i-al legat dupa schema de pe mp3 n-am avut nici o problema.
ii prety easy. numa sa sti ca ai 2 plusuri si tre legate ambele. :) de mai vrei sa sti cum e fara sa dai bani pe adaptor iti dezvalui secretele si marea taina in a lega cateva fire :D

15 Dec 2006, 15:45

e foarte bun modelul respectiv de mp3 de la pioneer. are un amplificator destul de performant de 4x27w RMS si citeste si mp3-uri..
distorsiuni nu produce aparatul dar daca ai boxele originala e posibil sa apara ca nu fac fata la atata putere.. in rest teoretic nu ai nevoie de alte mufe pt ca mp3-ul vine cu ele in pachet. daca ai si vrei sa pastrezi comenzile pe volan abia aici intervin mufele si e posibil sa-ti mai trebuiesca un adaptor la antena. nu stiu exact la ford cum se face conexiunea cu antena. acesta din urma e cel mult 100 mii si nu necesita alte fire trase.
mergi pe pioneer.

alegere radiocd

15 Dec 2006, 16:13

Multumesc pentru raspunsuri. M-am decis sa cumpar modelul Pioneer, o sa vad cum ma descurc la montaj. Bafta

alegere

19 Dec 2006, 17:37

Pina la urma am cumparat un Alpine CDE 9846 R. Mufa lui (preout scrie in manual) nu se potriveste deloc cu ce am eu in masina. Unde gasesc adaptoare de la un tip de mufa la altul? Nustiu sigur ce mufa am in masina. o sa ma duc cu ambele Rcd -uri dupa mine dar unde gasesc un magazin cu adaptoare?

20 Dec 2006, 13:49

$1 scrie:$2b]In primul rand de departe Pioneer este cel mai bun.

"Ce reprezinta aux, iso, lineout, preout?"

Aux - iesire auxiliara
Line Out - Cam acelasi lucru
Pre Out - iesire auxiliara neamplificata (se foloseste la statii)
Iso - standard international de mufare (de obicei cam toate cd-playerele after market folosesc/vin cu mufa/adaptor iso)

Toate iesirile reprezinta cam acelasi lucru, numai sa intrebi daca sunt sau nu amplificate. Daca folosesti statie separata e bine sa folosesti iesire neamplificata. Amplificatorul CD-ului iti baga zgomote, distorsiuni si iti dai seama ca nu scoate aceeasi putere ca o statie de sine statatoare.

Pioneeru e bun la bani lui,dar nu e cel mai bun.
AUX inseamna INTRARE auxiliara.

mauru007, buna alegere cu alpine-ul.Mufe si adaptoare gasesti la orice magazin de profil.
Răspunde