Switch to full style
Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Conectare telefon Samsung Omnia la CD 6000 de pe focus 2

15 Dec 2009, 09:38

Salut.
Am tot incercat sa imi conectez telefonul (Samsung Omnia) la unitatea audio CD 6000 de pe focus prin bluetooth si nu reusesc.
Mai am conectat prin bluetooth un Nokia 6300 la care totul a fost foarte simpu si merge frumos.
Acum Omni anu reusesc nici cum.
Aveti idee cum se face?

Mersi
Sarbatori Fericite

Re: Conectare telefon Samsung Omnia la CD 6000 de pe focus 2

15 Dec 2009, 09:45

vezi ca Omnia are un meniu la security destul de stufos.Asigura-te ca ``esti vizibil``.Am avut si eu probleme cu conectarea prin bluetooth, si mi-a luat cam 30 min sa o scot la capat

15 Dec 2009, 15:24

Vezi sa mai ai si "loc" in memoria unitatii audio. Mergi la Phone, apoi Meniu si vezi ce tel. ai. Pe care nu le mai folosesti, sterge-le, cu optiunea "Debound Phone".

15 Dec 2009, 21:01

Nu am decat un Nokia 6300 conectat la CD player.
Cu siguranta se mai pot conecta si altele dar nu am reusit cu Omnia meu pana acum.
Am catat prin meniu bluetooth...a vazut Ford Audio telefonul dar CD-playerul nu vede telefonul desi e bifata optiunea in bluetoot menu pe tel sa fie vazut de alte device-uri.
ma scoate din sarite conexiunea asta, telefon destept face pe prostu
mai incerc maine
Numei bine
Mersi

16 Dec 2009, 08:04

eu de multe ori spuneam ca telefonul e mai destept ca mine daca nu ii dadeam de capat :))

16 Dec 2009, 14:06

Am incercat si azi conectarea si... surpriza, dau drumul la CD-Player, scot Omnia din buzunar iar pe ecran la Omnia imi apare un mesaj de genu "Ford Audio vrea sa se conecteze la telefon, Acceptati? Da/ Nu?" Si binenteles am dat Da, apoi mi-a scris conectat serviciul hand free si merge.

2 zile m-am chinuit prin setari si azi fara sa fac nimic, detecteaza telefonul singur bluetoothul masinii.
Al naibii telefon :).

Treaba rezolvata......NEXT! :)

16 Dec 2009, 15:01

poate se conecteaza numai in zilele de miercuri... :))

16 Dec 2009, 17:17

deci ti-a demonstrat ca face ce vrea, fara sa tina cont de ce vrei .De asta e ``smart phone`` :))

14 Ian 2010, 11:50

$1 scrie:$2alut.
Am tot incercat sa imi conectez telefonul (Samsung Omnia) la unitatea audio CD 6000 de pe focus prin bluetooth si nu reusesc.
Mai am conectat prin bluetooth un Nokia 6300 la care totul a fost foarte simpu si merge frumos.
Acum Omni anu reusesc nici cum.
Aveti idee cum se face?

Mersi
Sarbatori Fericite

sal am si eu o intrebare, cum reusesti sa folosesti bluetooth-ul de la unitate, ca eu am intrat in meniul de la unitate(cea care o am in poza de profil) si nu am gasit nimic, am scanat cu tel sa gaseasca aparate, dar nu gaseste nimic, ma poti ajuta si pe mine, pls
Răspunde