Switch to full style
Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Iluminare ceasuri in functie de radioCd.

19 Feb 2010, 17:30

Ma roade si pe mine o curiozitate referioate la iluminarea ceasurilor in functie de radiocd cu care vine dotata masina. Am la servici un ff2 2007 cu radio cd model oval si cu iluminare ceasuri bord alb/rosu.
Am observat la cateva forduri cu radio cd modelul mai vechi, cel patratos, ceasurile din bord sunt iluminate in verde. Este o regula ca de exemplu radiocd oval/sony - iluminare alb,rosu si radio model vechi - iluminare verde?

Re: Iluminare ceasuri in functie de radioCd.

19 Feb 2010, 17:39

salutare,ele vin standard ...astea mai noi sunt mai 'smechere' ...bicolore (led-uri bicolore) asta e raspunsul pe care-l cauti ...dar mai sunt baieti care se pricep la electronica si isi pun ce culori vor ei :)...

19 Feb 2010, 18:58

Pe scurt, imi pot da seama dupa modelul radiocd-ului cum sunt iluminate ceasurile? si daca da cum? La voi cum este?

19 Feb 2010, 19:15

modelul vechi are culoarea verde iar cele mai noi ...nu stiu sigur dar ma voi interesa sa vad daca sunt bicolore....dar ce conteaza ce culoare au?

19 Feb 2010, 22:22

la ff2 "fata cu lift" luminile din bord sunt alb cu rosu,iar la cd rosu
la cele din 2005-2007 sunt verzi la bord,la cd nu stiu.
si raspunsul e DA,numai daca posesorul nu si-a schimbat cd-ul
Fişiere ataşate
Katalog Ford Focus.pdf - Adobe Reader.JPG

10 Iun 2010, 10:47

din cate stiu eu si din ce am vazut:
- ff2 2005-2007 luminile din board ca si luminile de la CD sunt verzi
- ff2 2007-... luminile din board ca si cele de la CD sun rosii
nu am vazut pana acum sa vina un focus din fabrica cu lumini diferite: in board o culoare si la CD o alta culoare(sa zicem rosu intr-o parte si verde in cealalta).

10 Iun 2010, 11:22

doggy are dreptate.
Culorile difere in functie de anul de fabricatie si de model , nu in functie de modelul de aparat de fabrica.
Modelele noi de Ford au iluminarea rosu cu alb iar modele mai vechia au iluminarea pe verde. Nu conteaza ce aparat de fabrica au.
Răspunde