Cum se poate da muzica mai tare ?
20 Apr 2007, 09:27
Am un Mondeo din 2002 si as vrea sa i schimb CD-player-ul.Este acela cu aspect uracios si cu butoanele alea mari:)
Problema e ca daca il scot si pun altul va ramane mult spatiu liber (dupa ce ca e urat mai e si mare si patratos)
As vrea sa il inlocuiesc cu unul de Mondeo mai nou CD 6000 parca se numeste. Credeti ca se poate???
Multumesc.
20 Apr 2007, 09:33
Nimic nu e imposibil, totul este sa vrei.
Ca si player, are nevoie de curent si conectorii de antena/boxe (care sunt standard).
Raman de vazut comenzile de la volan (daca ai) si dimensiunile fizice.
20 Apr 2007, 09:45
Am comenzi la volan. Deci ca si dimensiune tu crezi ca se potriveste? Daca se potriveste as fi interesat sa cumpar unul si eventual sa il si montez(in banii aia

)
27 Apr 2007, 20:23
Cum as putea sa-mi fac si eu o a doua cheie pt. un ford mondeo din 2002?
Ma poate ajuta cineva cu vreun sfat va rog?
Multumesc anticipat
27 Apr 2007, 21:54
Daca iti pui un casetofon de dimensiuni standard iti pui si o masca si nu o sa-ti ramana nici un spatiu.
28 Apr 2007, 07:59
As vrea sa il inlocuiesc cu unul de Mondeo mai nou CD 6000 parca se numeste. Credeti ca se poate?
se poate dar vezi daca modelul de CD 6000 este sh are si un cod vanzatorul ar face bine sa ti-l dea ! daca nu-l stie tre sa mergi cu el la decodat dar macar sa ai o chitanta sau factura ca l-ai cumparat si nu l-ai furat decodare am facut la un astfel de model din 2001 la casa auto brasov , moca !
succes!