Switch to full style
Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

intrare semnal video pt blaupunkt travelpilot fx 42

19 Mai 2010, 18:46

salutare natiune.
am si eu o rugaminte, sper sa ma ajute cineva.
am o navigatie originala blaupunkt fx 42....pentru un ford focus. ideea este ca la alte masini care folosesc aceasta navigatie, mondeo, s-max, galaxy...este in lista de optionale camera pentru marsarriere. deci implicit, ecranul folosit este cel al navigatiei.
acuma vine intrebarea / rugaminte mea: imi poate oferi cineva schema detaliata si tradusa pentru muritorul de rand :D (adica sa imi spuna + si _ pentru alimentare camera, video input..etc) pentru mufa quad lock...sau cum se numeste...aia cu 4 mufe la olalta...una e iesireile audio, alta e alimentarea, a treia este parca conexiunea canbus iar ultima este cea cu intrari auxiliare..audio si banuiesc ca si video.
multumesc anticipat

p.s.: jos am pus o poza cu o mufa in speta...pe care o am in plus
Fişiere ataşate
mufa mare-1.JPG

Re: intrare semnal video pt blaupunkt travelpilot fx 42

19 Mai 2010, 23:30

E ori pe mufa alba ori pe mufa neagra - care seamana cu cea neagra :P
In cazul in care ce ai tu in poza a avut cablarea pt. camera, verifica firele din acele mufe si daca ai unul care are ecranare pe el, atunci cel mai probabil ala e cablul pt. camera.
Pe mufa alba ai si intrarea de audio-aux - un cablu cu 2 fire + ecranare - al 3-lea fir.

In schemele electrice de pe eTIS pt. Mondeo 4 nu am gasit cablaj pt. camera video.

20 Mai 2010, 19:27

ok....dar eu am gasit de exemplu un st care are navigatie blaupunkt nx(sau cum e modelul...cea de 7") care are intrare de la camera video.
uita-te te rog la urmatorul link
http://cgi.ebay.co.uk/2010-FORD-FOCUS-2 ... 5887926368

21 Mai 2010, 03:58

Hmm.. o sa vad daca dau de electrica de Focus 2 ST...

21 Mai 2010, 21:46

si eu asta tot fac de 3 zile ...si cu electricienii de la ford satu mare tot la cafele ies...si din pacate ei nu se baga in asa ceva

30 Iun 2011, 17:27

Salutare. Ai reusit sa contectezi camera reverse la blaupunkt fx? M-ar interesa si pe mine daca reusesti. Merci mult! Si.. succes! :D

30 Iun 2011, 18:05

Atentie ca sunt navigatii BP NX / FX fara intrare video pe ele... la care nu ai cum sa conectezi camera pt. reverse.

06 Apr 2012, 13:14

Pana la urma cum poti sti daca se poate lega camera la travelpilot fx? Doar daca se da jos de pe masina? A reusit cineva? Ceva sfaturi? Merci
Răspunde