Switch to full style
Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Mesaj de eroare la citirea CD-urilor de catre RDS 6000

24 Iun 2010, 21:43

De ceva timp am constatat o problema la CD player-ul RDS 6000.
Cand introduc un CD pentru a-l asculta de cele mai multe ori da mesaj de eroare: CD checking - CD Erorr. Daca insist si introduc de mai multe ori CD-ul reusesc sa-l ascult, dar de data aceasta sare neregulat de la o melodie la alta sau nu o reda integral. Stie cineva ce ar putea avea si cum s-ar putea remedia? Poate fi reparat CD player-ul in service-urile Ford autorizate? Va multumesc anticipat pentru sugestii sau solutii.
Ultima oară modificat de requiem pe 24 Iun 2010, 22:35, modificat de 2 ori în total.
Motiv: se muta. te rog sa nu mai deschizi topicuri multiple pe aceeasi tema. multumesc.

Re: Mesaj de eroare la citirea CD-urilor de catre RDS 6000

24 Iun 2010, 21:48

Esti sigur ca nu e CD-ul? Eu pateam asta la CD-uri care fie erau zgariate, fie murdare, fie vechi (spre foarte vechi), fie le lasasem prin soare.

25 Iun 2010, 23:20

asa pateam cand scriam cd-uri si eu cu un dwd-rw obosit
incearca sa schimbi inscriptorul si sa nu dai mai mult de 16x la cd-uri

26 Iun 2010, 21:05

eu cd-urile pentru masina le scriu la 4x sau la 8x..depinde care este cea mai mica viteza de scriere a unitatii. cat despre eroare, incearca sa desfaci unitatea si sa cureti capul de citire. eu am avut aceeasi problema si dupa ce am incercat sa curat cu niste cd-uri de curatare, dupa ce am deschis unitatea, am observat ca era prea murdar capul ca sa fie curatat de acel cd. deci l-am curatat eu manual.

ustensile necesare: alcool/spirt/etc + un betigas de curatat urechi cu vata la capete.

05 Iul 2010, 17:07

Va multumesc foarte mult pentru solutiile dumneavoastra! Le voi aplica si eu si sper sa rezolv aceasta problema caci e tare enervant cand mi se intampla asta. Sunt dependent de acest "device" cand sunt la volan. :-*

14 Aug 2010, 23:27

$1 scrie:$2sti sigur ca nu e CD-ul? Eu pateam asta la CD-uri care fie erau zgariate, fie murdare, fie vechi (spre foarte vechi), fie le lasasem prin soare.

Am un CD audio de prin 2005, pe care l-am gasit recent si merge brici. Mentionez ca este zgariat foarte mult si reda fiecare melodie in parte fara nicio eroare, dar imi da erori daca scriu un CD audio cu nero si asa ca le scriu cu windows media player si merg foarte bine.
Răspunde