Cum se poate da muzica mai tare ?
06 Iun 2007, 04:31
am un casetofon rds 4000 cu caseta prin care am bagat o caseta adaptor si se aude mult mai tare bass`ul si deja boxele mele nu prea mai fac fata...si trebuie sa opresc bass`ul de l cd player ...vreau sa stiu daca pot lega o statie + un subwoofer la casetofon?? si daca da...cum?? am vreo iesire de subwoofer sau trebuie sa schimb casetofonul...ca sa pot pune ce vreau eu....
06 Iun 2007, 14:30
Nu trebuie sa schimbi nimic. Iti trebuie un adaptor high-low (cam 40 RON) pe care il legi la oricare din iesiri (ciupesti firele), iar acest adaptor are iesiri RCA. Pe el legi statia si dai drumul la bas.
Spor.
Un exemplu de adaptor
http://www.be-loud.ro/produse/Accesorii ... h-Low_AIV/
07 Iun 2007, 01:19
salut am si eu un cass 4000 rds si am bagat in el o caseta adaptor dar se aude doar in boxele din stanga oare e defecta caseta???
07 Iun 2007, 01:39
Incearca caseta in alt casetofon. Poate e stricata, poate e mono(nu stiu daca e posibil).
Daca bagi casti in device-ul pe care il conectezi la caseta, se aude in amandoua, nu?
07 Iun 2007, 03:30
la mine se aude bine....chiar bine dar trebuie bass dat incet...ca imi nenorocesc boxele..de obicei ori dau bass de la casetofon la minim ori cel de la cd player...in rest se aude cam de 2 ori mai tare. poate si mai mult,si mai bine...depinde si de volumul de la cd player..
07 Iun 2007, 14:53
eu mi`am montat statie si woofer pe fiesta....mi`am luat convertorul de semnal....am tras un fir de la un difuzor....si gata...
07 Iun 2007, 15:33
aha...deci se poate..ce bine...
07 Iun 2007, 15:46
se poate se poate.....fara probleme.....doar ca tre sa mergi la cineva care se pricepe.....sa`ti traga firele.....ca legatul statiei, adaptorului si wooferului nu`i mare branza....it`s not rocket science!