Iti recomand sa completezi cum trebuie profilul(masina, motorizare, an, localitate,VIN...)....apoi sa postezi sau sa cauti unde trebe(poate a mai montat cineva o alarma pe o masina ca a ta, si vei afla si pareriele dupa ce a instalat-o chiar daca a dat 305 lei ).. Pentru ce masina, ce motorizare, din ce an, ce vrei sa faca alarma(senzor soc, ultrasunete, cu sau fara pager si asa mai departe...)?
Scuze Masina este un 1.6i FF2 2008 in 4 usi Nu ma prea pricep la alarme, dar vreau sa aiba telecomanda Problema este ca eu am pierdut cheia cu telecomanda de la masina si vreau sa fac o alta cheie si datorita pretului mare al cheii brigeag am ales o cheie normala fara telecomanda + o alarma. Multumesc!
Pai daca ai focus 2 de ce nu il scrii si la profil?! si daca vrei alarma de focus 2, cauta ori la inceput in rezumat topicuri ca ai sagasesti acolo ori in topicurile despre alarme ce se dicuta deja... viewtopic.php?f=54&t=60766 viewtopic.php?f=54&t=24268 Ps. nu-i nevoie sa cumper cheia noua de la reprezentanta...sunt colegi ce vand pe forum viewforum.php?f=130 Si nu-i nevoie sa postezi la sectiunea audio..chiar daca face zgomot, nu cred ca-si are rostu..