Switch to full style
Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Antena plafon focus 1

24 Aug 2011, 07:54

Antena plafon focus 1 este electronica, adica are vreun amplificator incorporat, sau este simpla? A mea s-a rupt si vreau sa pun una universala!!! Stima!

Re: Antena plafon focus 1

24 Aug 2011, 08:35

e simpla, ce amplificator....

24 Aug 2011, 08:43

nu stiu, de-asta am intrebat !!! Multumesc mult

25 Aug 2011, 08:48

Am unele probleme cu calitatea semnalului cand folosesc radio la caschetofonul Sony CDX-GT620U- semnalul este prost si daca scot antena dp plafon nu se simte nici o diferenta - ma asteptam ca atunci cand desurubez antena sa nu mai prinda nimic. Se poate sa fie ceva din antena sau asa este la playere aftermarket. Daca scot mufa din spatele sasetului nu mai prinde nimic, deci e ceva de la antena.

26 Aug 2011, 08:36

Masoara continuitatea firului si vezi sa nu atinga partea de semnal antena la masa. Mai vezi sa nu fie problema chiar la mufa ce intra in radio.
Multe playere aftermarket merg cu mult mai bine decat radio original. Sony nu am avut, in schimb am avut Blaupunk (e super ok, design mai slab), Kenwood, Pioneer care au fost OK.

26 Aug 2011, 09:12

Pioneer sta mai slab la radio chiar decat unitatile originale(am avut 4000UB dar am inteles ca in general e slab Pio la radio) insa compenseaza la partea de audio.
Răspunde