Switch to full style
Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

cod pt.conectare bluetooth la nokia

30 Aug 2011, 17:13

Am navigatie Denso touchscreen,si pana acum o saptamana m-am folosit de bluetooth
asociindu-l cu un Nokia e 72.Am facut ceva modificari in telefon,si acum cand sa ma conectez cu bluetooth -ul masinii imi cere un cod.Am incercat cu 000,1234,etc.,dar nu merge ,spune ca nu se poate face asocierea(desi recunoaste-audio ford).Stie cineva un cod ceva sau cum se poate evita aceasta cerinta a telefonului?

Re: cod pt.conectare bluetooth la nokia

30 Aug 2011, 19:49

In momentul in care selectezi pe telefon conectare la "Audio Ford" ar trebui sa-ti apara pe display-ul navigatiei codul care trebuie introdus.

31 Aug 2011, 05:48

Merci,o sa incerc azi

01 Sep 2011, 14:06

salut!
O problema asemanatoare am si eu doar ca eu vreau sa schimb telefonul si nu se poate conecta la bluetooth ,imi spune pe telefon :eroare de conexiune,am incercat mai multe modele de telefon si nu am reusit,bluetooth-ul de pe masina merge sigur ca folosesc telefonul sotie(n97) eu as vrea sa mearga pe un nokia x2 sau c2-01 sau c1-01.Am un ff2 2007 cu blaupunkt travelpilot .Poate sa imi spuna cineva unde este buba?telefonul sau masina ?

19 Mar 2012, 14:49

Am rezolvat problema ,exista un mare meserias pe forum care a gasit buba,o eroare la CB.

20 Mar 2012, 07:10

^pai cam ce eroare si cum se rezolva? ar fi utila explicatia pentru viitorii cititori, posesori de astfel de problema...

25 Mar 2012, 15:59

Sau sa ne spuna cine este persona care ne poate ajuta in asfel de probleme

05 Mai 2012, 19:53

Il gasiti pe forum si il cheama DGAlexandru,el stie sa mestereasca cu laptopul
Răspunde