Cum se poate da muzica mai tare ?
21 Oct 2007, 11:58
Cred ca majoritatea ati observat ca semnalul radio nu este foarte bun, mai ales la drum lung. Deseori radioul ramane fara semnal. Stiu ca inainte faceam acelasi drum si nu aveam nici o problema, insa acum mi s-a intamplat sa merg si 50km fara a prinde vreun post. Am folosit aparatul cu toate setarile disponibile, deci il cunosc destul de bine...nu se pune problema ca nu am setat corect ceva.
Exista vreun dispozitiv care sa imbunatateasca receptia semnalului radio?
21 Oct 2007, 12:11
da
orice masina in afara de ford
acuma ontopic: si io as vrea sa stiu rasp la solicitarea d-lui Cod
30 Oct 2007, 14:10
eu nu am probleme cu receptia posturilor de radio, poate este un contact imperfect la tine
30 Oct 2007, 14:25
Am mai citit ceva de genul acesta tot pe clubford. Mai cautati si uitativa acolo. Au fost destul de multi cu aceasta problema.
30 Oct 2007, 22:45
La Fiesta mea cu Ford 6000 semnalul e multumitor. Este adevarat ca am avut radiouri si mai performante pe alte masini pe care le-am condus inainte.
Mr. Cod daca te-ai asigurat ca nu e nici o problema cu antena, cablul care face legatura dintre ea si radio, sau cu radioul in sine iti pot recomanda sa instalezi un amplificator de semnal. O sugestie ar fi un amplificator de semnal care se monteaza la masinile de origine VAG (Skoda, VW) si la care ei ii spun "adaptor". Cam asta ar fii ...
31 Oct 2007, 01:02
Aceeasi problema si pe FF1 si pe FF2 si acelasi drum Tg-Mures - Bucuresti, radio din cand in cand....
Singura solutie: amplificator de antena.
Megeti la cineva "profi"