Switch to full style
Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

rds 5000 oem - cablare

04 Feb 2006, 17:48

POate sa-mi spuna si mie cineva care sunt toti pinii din la spate de la cass? (nu am mufe si pana gasesc...), sau o schema ceva...daca se poate.... Merci!

04 Feb 2006, 20:32

ai 2 variante cu care ar trebui sa te descuri...

04 Feb 2006, 21:24

merci fain, cred ca ma descurc.

05 Feb 2006, 20:14

apropos...stie cineva pe ce pini as avea un fel de auxiliar ceva...sa pot pune un mp3 player...ca nu pre ma descurc in germana:)

05 Feb 2006, 23:52

Se poate pune mp3 doar un un anumit adaptor care se gasete pe internet de cumparat. Are efectul de a emula un CD-changer. Astfel unitatea ta va face play tot timpul la CD1 / Track 1, iar tu o sa pui de pe mp3 ce vrei. Adaptorul costa cam 50 - 60 de eur daca tin eu bine minte. Daca ai sa cauti bine pe forum o sa gasesti si un link catre site-ul producatorului.

PS: O a doua posibilitate este montarea unui amplificator care stie sa selecteze intre 2 surese de semnal

06 Feb 2006, 02:05

Merci pentru raspuns. Dar nu ar fi o varianta de genul (nu sunt mare cunoscator :) ) sa desfaci cass-ul si sa pui mp3-ul direct in preamplificare de exemplu?....ca m-am saturat de adaptorul ala (caseta cu jack) care zbarnaie tot timpul in casetofon.

06 Feb 2006, 02:05

Merci pentru raspuns. Dar nu ar fi o varianta de genul (nu sunt mare cunoscator :) ) sa desfaci cass-ul si sa pui mp3-ul direct in preamplificare de exemplu?....ca m-am saturat de adaptorul ala (caseta cu jack) care zbarnaie tot timpul in casetofon.

06 Feb 2006, 03:56

aaaaa...si inca ceva...explicati-mi si mie va rog ce inseamna EON

06 Feb 2006, 11:12

Asta ar fi pentru aux e vreo 50 euro... N-am incercat caseta de aia cu adaptor, cum suna ? Adica pe ce principiu merge, cum citeste capul cassului ?

06 Feb 2006, 20:48

adaptorul caseta reda chiar neasteptat de bine (bine...sa nu fie adaptor de ala din bazar :) ), dar e deranjant zgomotul pe care il fac rolele de la caseta, avand in vedere faptul ca nu are banda si se rotesc in gol. La volum mai mare este insesizabil, dar daca asculti mai in piano...hmm

03 Mar 2006, 12:50

$1 scrie:$2sta ar fi pentru aux e vreo 50 euro... N-am incercat caseta de aia cu adaptor, cum suna ? Adica pe ce principiu merge, cum citeste capul cassului ?

am vazut unul facut de un prieten de-al meu, a bagat un cap de redare intr-o caseta veche, cu fire trase afara la un jack :) capul ala din caseta vine exact deasupra capului din casetofon si merge :D am inteles totusi ca astea cumparate mai au si alte chestii prin ele ;)
Răspunde