Switch to full style
Cum se poate da muzica mai tare ?
Răspunde

Problema comenzi volan Ford 6000Cd

29 Apr 2013, 23:43

Salut . Am un FF2 2006, cu cdplayer 6000cd . Problema sta in felul urmator : Cand ascult radio, functioneaza atat butoanele de +/- de la comenzi volan cat si cel de seek(next), acel buton mic si rotund de pe laterala. Cand ascult de pe cd-uri, imi functioneaza doar +/-, apasarea butonului de seek neproducand vreun efect. Are cineva idee care ar putea fi cauza nefunctionarii butonului de seek de pe comenzile volan atunci cand ascult muzica de pe cd?
Multumesc anticipat .

Re: Problema comenzi volan Ford 6000Cd

30 Apr 2013, 06:15

presupun ca ai acest model de comenzi : http://www.pieseauto.ro/poze/comanda-vo ... 1-95-1.jpg

in cazul asta acel buton mic si rotund de pe laterala nu este seek, ci next. la radio ar trebui sa treaca la urmatorul post din lista memorata.
pe spatele comenzilor ar trebui sa mai fie un "tamburus" care sa poata fi miscat sus-jos, acela este de fapt seek-ul; la radio ar trebui sa treaca la urmatorul psot (in ordinea frecventelor, deci face o cautare) iar la cd ar trebui sa treaca la urmatoarea melodie.

Re: Problema comenzi volan Ford 6000Cd

30 Apr 2013, 22:29

Da, am crezut ca este un simplu despartitor intre butoanele de volum +/-, se pare ca mereu este ceva nou de invatat in ceea ce priveste Focusul :)) Multumesc frumos pentru ajutorul acordat .
Răspunde